‘Big Brother’: Salar en Nawel nomineren deze twee bewoners

De eerste twee genomineerden in Big Brother 2022 zijn bekend. Nadat het aanvankelijk leek alsof er de eerste week niemand zou afvallen, mochten Salar en Nawel vanuit de controlekamer toch twee personen nomineren. Zij kozen voor Sercan en Kristof.

Verwarring alom in Big Brother de voorbije dagen. De bewoners kregen eerder deze week namelijk te horen dat zij niemand moesten nomineren, een mededeling die voor heel wat vreugde zorgde. Op hetzelfde moment hadden de mysterieuze nieuwe bewoners Salar en Nawel echter plaatsgenomen in de controlekamer. Daar kreeg het duo de opdracht alle kandidaten nauwlettend in de gaten te houden.

Gisteren werd duidelijk waarom dat nodig was. Nawel en Salar mochten namelijk eigenhandig de eerste twee genomineerden van dit seizoen van Big Brother kiezen. We konden op televisie eerder al zien hoe zij deze taak aanpakten en ondertussen is op de livestream ook te zien geweest wie Nawel en Salar gekozen hebben.

Sercan en Kristof

Big Brother riep vandaag alle bewoners namelijk naar de woonkamer om daar zonder enige uitleg aan te kondigen dat Sercan en Kristof genomineerd zijn. De mededeling zorgt uiteraard voor heel wat verbaasde reacties bij de bewoners, maar een verklaring krijgen ze niet.

Iets later vervoegen Nawel en Salar de andere bewoners en ook zij besluiten om niets te zeggen over de nominaties. Zullen zij kunnen blijven verzwijgen dat zij verantwoordelijk zijn voor de keuze voor Sercan en Kristof of komen ze weg met hun leugentje? Hoe dan ook, komende zaterdag moet een eerste bewoner het huis verlaten.

Meer
Lees meer...