‘Big Brother’: Beluister hier de schlagernummers van Kristof

Het Big Brother-huis begint stilaan vol te lopen en iemand die ongetwijfeld voor ambiance zal zorgen, is Kristof. Hij is in het dagelijkse leven namelijk naast leraar aardrijkskunde ook schlagerzanger en wij konden enkele van z’n hits vinden.

Na Ronny Retro in het vorige seizoen, zit er met Kristof opnieuw een bijzonder muzikaal talent in het Big Brother-huis. Kristof is namelijk schlagerzanger en hij heeft al enkele hits (inclusief hilarische videoclips) op z’n naam staan.

Kristof Carpentier

Kristof, die voluit Kristof Timmermans heet, heeft als artiestennaam Kristof Carpentier. Onder die naam heeft hij al twee hits uitgebracht. Beide nummers werden voorzien van een gepaste videoclip.

Champagne Voor Iedereen

De eerste hit van Kristof Carpentier is Champagne Voor Iedereen. Dat nummer verscheen in de zomer van 2021 en gaat – zoals je al kon raden – over champagne. Champagne Voor Iedereen gaat over nieuwe amigo’s maken over een glaasje champagne. In de clip is Kristof met die amigo’s te zien op het strand. Hij draagt daarbij ook zijn Make Schlager Great Again-petje terwijl hij op z’n Birkenstocks een feestje bouwt.

Vroeg naar de Kroeg

Het tweede, en voorlopig laatste, nummer van Kristof Carpentier is Vroeg naar de Kroeg en verscheen in september 2021. Ook hierbij is het onderwerp makkelijk te achterhalen. Kristof zingt over hoe het feestje al overdag kan beginnen want “de dag is de nieuwe nacht”. Het nummer past perfect bij de manier waarop we tegenwoordig op café gaan, want de horeca moet natuurlijk nog steeds de deuren sluiten om 23 uur. Om verder onverklaarbare reden zit Kristof in de videoclip ook plots op een paard in een zwembroek. Het kijken waard dus.

Big Brother is elke weekdag om 19.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay. Elke zaterdag is het om 20 uur tijd voor de liveshow. Je kan Big Brother ook 24/7 live volgen via Play247 en GoPlay.

Meer
Lees meer...