Nick van ‘Big Brother’ leidt dubbelleven als superfoute dj Ronny Retro

Big Brother heeft dit jaar een extra dimensie. Daarbij wordt aangegeven dat de bewoners eigenlijk al hun hele leven lang bekeken worden. Dat doen ze door informatie te delen op sociale media. En die krijgen de medebewoners (en de kijkers) beetje bij beetje te zien in Big Brother. Nick houdt er zo een hilarisch dubbelleven op na.

Een blond nektapijt, een pornosnor en een eighties zonnebril, het zijn dingen die je niet meteen linkt aan Kempenaar Nick uit Big Brother. Maar het zijn wel degelijk dingen die hij in het dagelijkse leven vaak draagt. Nick heeft namelijk een alter ego, genaamd dj Ronny Retro en daar maakten de deelnemers van Big Brother deze week voor de eerste keer kennis mee.

Lees ook: ‘Big Brother’ krijgt steeds meer kritiek over “manipulatie door montage”

Dj Ronny Retro

De bewoners van Big Brother werden deze week getrakteerd op een onverwacht feestje. Dat werd gebouwd door ene dj Ronny Retro, die verdacht hard leek op huismeester Nick. En nee, het gaat niet om een tweelingbroer die is blijven hangen in de eighties, maar dj Ronny Retro is het foute alter ego van Nick.

We wisten al langer dat Nick actief is als dj, maar Nick doet dat niet onder zijn eigen naam. Onder de alias dj Ronny Retro schuimt Nick feestjes af in de Antwerpse Kempen. Daarnaast heeft hij ook zijn eigen Instagramaccount waarop hij foto’s, filmpjes en videoclips deelt. Hier zijn enkele van onze favorieten.

Zo werd dj Ronny voorgesteld aan de deelnemers van Big Brother:

Dj Ronny Retro for president!

De look van dj Ronny Retro doet natuurlijk denken aan die andere koning van de mullet:

Tijdens de lockdown kunnen de feestjes waar dj Ronny Retro optreedt natuurlijk niet doorgaan, dus heeft hij een kleine carrièreswitch ondergaan:

Bekijk hier ook de volledige clip van RONNY! van dj Ronny Retro:

Lees ook:

Meer
Lees meer...