Left Right
scrollTop top

‘Big Brother’: Dit zijn de twee nieuwe deelnemers


Big Brother Nick Els
© VIER

Big Brother is terug en we werden op het einde van de eerste aflevering al meteen getrakteerd op een twist van formaat. Zo zullen er twee nieuwe deelnemers te zien zijn vanaf vanavond. Daardoor komt het totale aantal deelnemers dit seizoen op tien.

In de eerste aflevering van Big Brother kwamen we te weten dat er twee nieuwe bewoners hun intrede zullen doen in het huis. Zij kregen de opdracht om stiekem, zonder dat de andere kandidaten het merkten, binnen te sluipen in het Big Brother-huis. Ondertussen is het duo al te zien op de livestream op vier.be, maar of ze ook onopgemerkt binnen konden sluipen, zullen we pas vanavond zien. VIER heeft wel al meer informatie gegeven over de twee nieuwkomers.

Nick (30, uit Morkhoven)

Nick Big Brother
VIER

De eerste nieuwe deelnemer is de Kempenaar Nick. Hij omschrijft zichzelf als een rustige, spontane jongen. Maar vanbinnen is hij een echt competitiebeest en gaat hij dus echt voor de overwinning. Zo leeft hij ook volgens het motto: “Als iemand mij pakt, moet ik diegene twee keer zo hard terugpakken.”

Nick is een uitstekende kok en is daarnaast ook niet verlegen van een mopje. Verder heeft hij als dj vijf keer op het podium van Tomorrowland gestaan. Nick begon op zijn zestiende met draaien, maar verhuisde zijn dj-materiaal ondertussen naar de zolder.

Els (57, uit Dronten)

Els Big Brother
VIER

De tweede nieuwkomer is de Nederlandse Els. Met haar 57 jaar wordt ze ook meteen de oudste deelnemer van Big Brother 2021. Els komt uit het Nederlandse Dronten en werkt als teamleider bij een rijschool.

Met Els komt er ook een tweede mama in het Big Brother-huis. Els en Daniëlle kunnen daardoor dus een beurtrol gebruiken om cola in te schenken voor de rest van de bewoners. Els is zelfstandig en wil geen hulp accepteren. Ze is makkelijk in de omgang, maar ziet zichzelf absoluut niet als een meeloper. Zo zal ze altijd zeggen wat ze denkt.

Big Brother is elke weekdag om 21.35 uur te zien op VIER en de Nederlandse zender RTL.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…