‘Big Brother’ lost eerste beelden: Geheime missie voor Jowi

Vanaf vanavond kunnen we opnieuw kijken naar het legendarische programma Big Brother. Daarin zullen acht kandidaten, vier Vlamingen en vier Nederlanders, opgesloten worden in het Big Brother-huis met als doel het 100 dagen lang vol te houden. Het nieuwe seizoen wordt vanavond afgetrapt met de startshow, maar we krijgen nu al de eerste beelden te zien vanuit het huis.

In de eerste beelden van Big Brother 2021 is te zien hoe de Nederlander Jowi als eerste het huis binnenstapt. Maar hij is niet helemaal alleen, want Big Brother is natuurlijk ook al aanwezig.

Opdracht

Dat de kandidaten niet gewoon naar Big Brother gaan om een beetje bij te slapen en hun lockdown met wat meer luxe door te brengen, wordt al meteen duidelijk in de korte teaser.

Jowi krijgt wanneer hij binnenkomt in het huis namelijk al meteen een geheime opdracht. Hij wordt naar de (met twee deuren beveiligde) dagboekkamer geroepen waar Big Brother hem verder informeert. Jowi krijgt een opdracht die vooral leuk wordt voor de andere deelnemers. Zo zal hij iedereen die het huis binnenkomt een compliment moeten geven over zijn of haar ogen.

Daarnaast is het ook aan Jowi om de bedverdeling te maken. Er zijn namelijk acht kandidaten en maar zeven bedden. De achtste kandidaat zal daardoor op een vouwbedje moeten slapen. Jowi kan er dus voor kiezen om zelf op dat bedje te slapen of hij kan kiezen voor zijn eigen comfort maar zich zo al meteen onsympathiek maken bij een van de andere kandidaten.

Big Brother is vanaf vanavond elke avond om 21.35 uur te zien op VIER en de Nederlandse zender RTL.

Meer
Lees meer...