Peter en Geraldine tonen volledig ‘Big Brother’-huis

Het is bijna zover. Op maandag 4 januari 2021 start het nieuwe seizoen van Big Brother. Om dat te vieren nemen presentatoren Peter Van de Veire en Geraldine Kemper ons mee in het Big Brother-huis. Dat doen ze in volleerde MTV Cribs-stijl.

Vanaf morgen worden acht deelnemers, vier Vlamingen en vier Nederlanders, opgesloten in het Big Brother-huis. De kijkers van VIER en RTL zullen vanaf dan 100 dagen lang kunnen binnenkijken en volgen wat de bewoners doen. Voor de nieuwe editie van Big Brother werd ook een nieuw Big Brother-huis gebouwd en dat krijgen we nu volledig te zien.

Big Brother-huis

In een video die gedeeld werd op Instagram neemt het presentatieduo Peter Van de Veire en Geraldine Kemper ons mee door de verschillende kamers van het Big Brother-huis. We krijgen zo de keuken te zien, inclusief croque-monsieurmachine (tosti voor de Nederlanders). In de koelkast zit voorlopig enkel frisdrank en geen alcohol, zo merkt Peter op. Maar er zijn wel voldoende wijnglazen aanwezig.

We maken verder in de video ook kennis met de aparte indeling van de slaapkamer, waarbij sommige bedden op een verhoogd platform zijn gebouwd. De douches zijn al goedgekeurd door Peter en Geraldine.

Dagboekkamer

Over het hele huis hangen camera’s die kunnen bewegen en zo geen enkel moment zullen missen. Daarnaast zijn er ook overal (maar echt overal) schermen aan de muren, waar die precies voor dienen, willen de presentators voorlopig nog niet kwijt.

Maar de kamer waar iedereen op zat te wachten, dat is natuurlijk de ‘dagboekkamer’. Daar kunnen de deelnemers hun gevoelens, opinies of roddels delen met Big Brother (en de kijker). En die kon uiteraard in het nieuwe seizoen ook niet ontbreken. Op het einde van de video krijgen we ook al even de stem van Big Brother te horen, een stem die we binnenkort wellicht heel wat beter zullen leren kennen.

Bekijk hier de volledige rondleiding:

Big Brother gaat op 4 januari om 21.35 uur van start op VIER met de openingsshow Big Brother: De Start.

Meer
Lees meer...