Peter Van de Veire en Geraldine Kemper presenteren ‘Big Brother’

Big Brother heeft z’n presentatoren bekendgemaakt. Gisteren nog kregen fans van elk van die presentatoren niet meer dan een oog te zien. De geruchtenmolen draaide dan ook al snel op volle toeren. Maar het draaien zit erop, want nu is het officieel: de presentatoren van Big Brother zijn Peter Van de Veire en Geraldine Kemper.

Nu we het in 2021 zonder Temptation Island en Expeditie Robinson moeten doen, heeft SBS voor een alternatief gezorgd. En da’s niet het minste. Want volgend jaar verschijnt een gloednieuw seizoen van Big Brother op onze televisieschermen.

Big Brother

Meer dan twintig jaar na de originele versie van het “Moederschip der realityshows”, wordt het experiment interessanter dan ooit. Dat vertelt maker SBS (het moederhuis van zenders VIER, VIJF en ZES) in een persbericht.

Big Brother is meer dan ooit nu: we worden voortdurend in de gaten gehouden én houden elkaar in de gaten”, klinkt het. Tijdens het experiment leven wildvreemden maar liefst 100 dagen samen. Ze worden 24 uur op 24 gevolgd en beoordeeld, terwijl ze “niet anders kunnen dan zichzelf zijn, zonder filters en sociale media”.

Tips

Gisteren nog verschenen twee ogen op de sociale mediakanalen van Big Brother. “Denk jij te weten wie Big Brother gaat presenteren?”, stond daarbij te lezen. “Wie denk je dat dit is?” Fans begonnen onmiddellijk te speculeren.

In de reacties kwamen de namen Julie Vermeire, Julie Van den Steen, Frances Lefebure, Evy Gruyaert en Peter Van de Veire vaak naar voren. De Nederlanders dachten dan weer Angela Schijf, Kim Liam, Bridget Maasland en Geraldine Kemper te herkennen.

Presentatieduo

Maar amper één dag later is het speculeren al voorbij. Big Brother heeft namelijk officieel z’n presentatoren voorgesteld: Geraldine Kemper en Peter Van de Veire. Zij zullen in 2021 te zien zijn tijdens de uitzendingen van Big Brother, in België op VIER.

Peter Van de Veire

Geraldine Kemper

Big Brother zal in 2021 te zien zijn op VIER. Wanneer het programma precies van start gaat, is nog niet bekend.

Meer
Lees meer...