‘Big Brother’ komt terug in 2021: Ben jij de nieuwe bewoner?

Fans van de realityshow, verenig u! Want Big Brother komt volgend jaar terug naar Vlaanderen en Nederland. Twintig jaar nadat Nederland geschiedenis schreef met het programma, wordt Big Brother nieuw leven ingeblazen.

In 1999 verscheen in Nederland het allereerste Big Brother-seizoen ooit. (Het is oké als je je plots stokoud voelt.) En nu, meer dan twintig jaar later, blazen SBS en RTL 5 de moeder der realityshows nieuw leven in. “We leven nu in een Big Brother-maatschappij waarin we constant in de gaten worden gehouden en elkaar in de gaten houden, bespieden én beoordelen”, klinkt het.

Relevanter dan ooit

Big Brother is de moeder van de realityprogramma’s en relevanter dan ooit”, vertelt Annick Bongers, programmadirecteur bij SBS. “We staan in voortdurend contact met elkaar en de buitenwereld en presenteren een zo mooi mogelijke versie van onszelf. Maar wat gebeurt er als mensen plots naar binnen moeten kijken in plaats van naar buiten? Deze nieuwe Big Brother wordt een ontzettend interessant experiment voor alle generaties.”

Big Brother is op zoek naar bewoners

Big Brother is natuurlijk niets zonder mensen die hij kan bespieden. Durf jij het aan om 24/7 door Big Brother en televisiekijkend Vlaanderen en Nederland beoordeeld te worden? Goed nieuws! SBS en RTL 5 zoeken nog kandidaten. Inschrijven kan hier.

Big Brother wordt in 2021 uitgezonden op VIER.

Meer
Lees meer...