‘Big Brother’ krijgt al bijna 5.000 inschrijvingen

Binnenkort brengt SBS Belgium, het bedrijf achter de zenders VIER en VIJF, Big Brother terug naar het Vlaamse televisiescherm. Het programma was een enorm succes op het einde van de jaren 90 en het begin van de nillies. En ook nu zijn er dus nog heel wat mensen die graag in een huis vol camera’s opgesloten zouden willen zitten.

Maandenlang met een groep onbekenden opgesloten zitten in een huis waar je 24/7 gefilmd wordt. Het is iets waar je voor te vinden moet zijn, maar blijkbaar zijn er heel wat mensen die hier geen probleem mee hebben.

Bijna 5.000 inschrijvingen

Sinds SBS Belgium eind juli bekendmaakte dat het Big Brother opnieuw naar ons land zou halen, hebben al heel wat mensen interesse getoond. De inschrijvingen gingen open op 23 juli en sindsdien hebben al bijna 5.000 mensen zich ingeschreven.

De inschrijvingen zijn open voor Vlamingen en Nederlanders en zijn dus duidelijk een succes. “Dat hadden we niet verwacht maar wel op gehoopt natuurlijk”, zo vertelt de woordvoerster van EndemolShine aan AD.nl. Wie ook z’n kans wil wagen, kan zich voorlopig nog steeds inschrijven via deze website. Het is nog niet duidelijk wanneer de inschrijvingen dicht zullen gaan, dus snel zijn is de boodschap.

Big Brother verschijnt volgend jaar op VIER of VIJF (op dat moment waarschijnlijk al Play Vier en Play Vijf) en op de Nederlandse zender RTL.

Meer
Lees meer...