‘Big Brother’ lost eerste tips over presentators: Herken jij ze al?

Binnenkort komt het legendarische televisieprogramma Big Brother terug. De oproep voor kandidaten was alvast enorm succesvol en in augustus hadden al bijna 5.000 mensen zich kandidaat gesteld. Maar een reeks als Big Brother heeft natuurlijk ook presentatoren nodig en die krijgen we nu al (een beetje) te zien.

Wij kunnen Big Brother alvast niet los zien van Walter Grootaers, maar in de comeback krijgt het programma toch twee nieuwe presentatoren. En we kunnen nu al beginnen raden wie het zijn.

Ogen

Op de verschillende socialemediaprofielen van Big Brother werden de foto’s van twee ogen gedeeld. Het gaat om één mannenoog en één vrouwenoog. Bij de foto’s staat de boodschap: “Denk jij te weten wie Big Brother gaat presenteren? Wie denk je dat dit is? Snel maken we meer bekend …”.

Doordat het nieuwe seizoen van Big Brother een samenwerking is tussen Vlaanderen en Nederland, kunnen we vermoeden dat het gaat om een Vlaming/Vlaamse en een Nederlander/Nederlandse. In de reacties komen de namen Julie Vermeire, Julie Van den Steen, Frances Lefebure, Evy Gruyaert en Peter Van de Veire vaak naar voren. De Nederlanders denken dan weer Angela Schijf, Kim Liam, Bridget Maasland en Geraldine Kemper te herkennen.

Wie herkennen jullie in deze foto’s?

Big Brother zal in 2021 te zien zijn op VIER.

Meer
Lees meer...