‘Big Brother’: Wie is nieuwkomer Kristof?

Wie gisterenavond keek naar de eerste liveshow van Big Brother weet dat er ook dit weer iemand wat later in het huis aankomt. Vorig jaar ging het daarbij om Nick en Els, maar in het nieuwe seizoen gaat het om één nieuwe bewoner, Kristof. En die heeft een bijzonder beroep.

In de eerste aflevering van Big Brother kregen we gisteren te zien hoe de acht eerste bewoners hun intrek namen in het nieuwe Big Brother-huis. Daar kwamen ze te weten dat ze elke dag maar 25 minuten warm water kunnen gebruiken en dat ze het ook met weinig middelen (en vooral veel appels) zullen moeten doen. Maar op het einde van de aflevering zagen we hoe een nieuwe bewoner het huis betrad. Dit is wat we weten over Kristof.

Kristof

“Ik probeer altijd overal mijn positieve voetafdruk achter te laten.”

De 30-jarige Kristof werkt als leerkracht aardrijkskunde en komt uit Stabroek in de Antwerpse Kempen. En dat is niet zijn enige gelijkenis met Nick uit het vorige seizoen. Ook Kristof heeft namelijk een muzikale carrière. Hij is, net zoals zijn naamgenoot Christoff, schlagerzanger met als artiestennaam Kristof Carpentier.

Voor Kristof in 2018 begon aan zijn carrière als schlagerzanger deed hij aan judo op hoog niveau. Hij werd in die sport zelfs twee keer Belgisch kampioen. Als sporter zit de winnaarsmentaliteit in z’n bloed dus zal Kristof er alles aan doen om ver te proberen geraken in het spel. Al zal hij natuurlijk ook voor sfeer zorgen met z’n schlagernummers.

Bekijk hier het introductiefilmpje van Kristof:

Big Brother is elke weekdag om 19.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay. Elke zaterdag is het om 20 uur tijd voor de liveshow. Je kan Big Brother ook 24/7 live volgen via Play247 en GoPlay.

Meer
Lees meer...