‘Big Brother’: Vera reageert op breuk met Dimitri

Wat tijdens Big Brother nog het begin leek van een mooi liefdesverhaal, bleek achteraf toch niet sterk genoeg te zijn. Begin deze week maakte Dimitri namelijk bekend dat Vera een punt had gezet achter hun prille relatie. Nu heeft ook zij kort gereageerd op de breuk.

Vorig jaar konden we in Big Brother zien hoe zowel Thomas en Jill als Michel en Julie het wel heel goed met elkaar konden vinden. Uiteindelijk kwam er geen Big Brother-koppel, maar bleef het bij een hechte vriendschap. Dit jaar verliep het echter helemaal anders. Al snel konden de kijkers namelijk zien hoe Vera en Dimitri naar elkaar toegroeiden en niet veel later volgde er een eerste kus. Bij enkele medebewoners en bij Vera zelf waren er toen echter ook al meteen de eerste twijfels.

Die twijfels bleken nu terecht te zijn. Dimitri en Vera zagen elkaar na hun exits in Big Brother wel nog terug, maar de romance bleef niet duren. Vera zette één dag na de finale namelijk een punt achter hun prille relatie. Dat maakt Dimitri maandag zelf bekend en wordt nu bevestigd door Vera.

“Dacht de liefde te hebben gevonden”

“Lieve volgers, even een update. Het is inderdaad uit tussen Dimi en mij, helaas is dit buiten mijn weten om al in de media gebracht. Ik vind het enorm jammer dat het niet werkte, want ik dacht oprecht de liefde te hebben gevonden”, schrijft ze op haar Instagram Story, volgens Love Reality.

“Dit was dus niet het geval, jammer genoeg. Ik wil alle Vimi-fans wel bedanken voor alle foto’s en video’s die jullie mij altijd doorstuurden”, besluit Vera haar bericht.

Meer
Lees meer...