‘Big Brother’-Thomas verrast Jill met romantische serenade bij ‘De Cooke & Verhulst Show’, hoe zit het nu tussen hen?

In de aflevering van De Cooke & Verhulst Show van gisteren waren verschillende kandidaten van Big Brother te gast. Tijdens de aflevering maakte Thomas zijn entrée met een romantische serenade gericht aan winnares Jill. Maar, zo maakten ze later duidelijk, ze zijn nog steeds gewoon vrienden.

Al vanaf Jill het Big Brother-huis binnenkwam, hing er een romantische spanning tussen haar en Thomas. Die laatste moest uiteindelijk enkele weken voor de finale het huis verlaten. Jill bleef tot het bittere einde en werd de winnares van het programma. Na het einde van Big Brother hadden Jill en Thomas natuurlijk wel tijd om – ver weg van de camera’s – uit te zoeken of er meer dan enkel vriendschap was tussen hen.

“Enkel vrienden”

Thomas kwam in De Cooke & Verhulst Show binnen met een serenade van het nummer Zij van Marco Borsato, gericht aan Jill. Maar toch zijn de twee voorlopig (!) nog steeds gewoon vrienden. “Voorlopig is het nog steeds vriendschap”, vertelt Jill. “En wat er volgt, dat moeten we nog steeds uitzoeken. Veel mensen denken al dat we een relatie hebben, maar dat is dus niet zo.”

Later zegt Thomas wel dat hij Jill nog steeds “ongelofelijk leuk” vindt. “Maar we zitten nu in de buitenwereld en dat is wel een beetje anders. We wonen heel ver van elkaar.” Tot slot krijgen ze de vraag of “hun tongen elkaar al ontmoet hebben”. Die vraag wordt vooral op gelach onthaald, maar ze blijven het allebei wel ontkennen. Al leek het er wel op dat hun tongen in de laatste week van Big Brother al eens kort “kennismaakten”.

Bekijk het volledige fragment hier:

Meer
Lees meer...