Langverwachte ‘Big Brother’-kus komt er dan toch in laatste week

In de eerste seizoenen van Big Brother gebeurde het vaker dat bewoners na 100 dagen in het huis als koppel terugkeerden. Dit seizoen bleef het voorlopig bij een beetje gefoefel onder de lakens, een gevaarlijke vriendschap en verliefdheid die nooit uitgesproken werd. Maar nu is er dan toch sprake van de eerste kus.

Al vanaf de eerste dag dat Jill en Thomas in het Big Brother-huis kennismaakten, hing er duidelijk spanning in de lucht. Maar de twee hielden het bij een heel intense vriendschap. Thomas moest ook enkele weken geleden al het Big Brother-huis verlaten. Maar voor de finaleweek keerde hij nog één keertje terug, samen met Naomi, Patje en Matt.

Thomas en Jill

Toen Thomas nog in het huis zat, was er veel te doen over de relatie tussen hem en Jill. Ze waren de beste vrienden, maar meer dan eens leek het alsof ze allebei wel meer wilden. Voor ze aan die gevoelens konden toegeven, moest Thomas het huis verlaten en moesten ze afscheid nemen.

Maar nu was Thomas voor twee dagen terug. En daar was Jill zichtbaar blij mee. Ze sprong Thomas meteen in de armen toen ze hem terugzag en de hele tijd dat hij terug in het huis was, waren de twee onafscheidelijk. De groep hield ’s avonds een feestje waarop veel alcohol vloeide. Zo belandden Thomas en Jill samen in bed en daar gaven ze zich eindelijk over aan hun gevoelens en deelden ze een innige kus. Ondertussen heeft Thomas het huis alweer verlaten. En overmorgen wordt het ook voor Jill sowieso de laatste dag. Mogelijk gaat ze zelfs nog vroeger naar huis, want er moet nog één persoon het Big Brother-huis verlaten voor de finale van donderdag.

Stemmen op de persoon die je het beste kon overtuigen, kan hier.

https://twitter.com/grelligze/status/1379212925446017027?s=20

Big Brother is elke weekdag vanaf 21.30 uur te bekijken op GoPlay.be en om 22.30 uur op Play4. Daarnaast kan je 24/7 de livestream volgen via GoPlay.be of kanaal 247 op Telenet Digital TV. Donderdag 8 april is het tijd voor de finale. Die start om 21.30 uur op zowel GoPlay.be als Play4.

Meer
Lees meer...