Left Right
scrollTop top

‘Big Brother’-kandidaten doen laatste poging om stemmen te ronselen


Big Brother waarom finale
© Play4

Vanavond is het al tijd voor de op drie na laatste aflevering van Big Brother. Op donderdag 8 april is het tijd voor de grote finale. En die zal gespeeld worden met drie kandidaten. Voor donderdag zal er dus nog iemand het huis moeten verlaten. Om hun fans te overtuigen doen de kandidaten nog een laatste oproep.

De finale van Big Brother komt steeds dichterbij. De vier overblijvers kunnen de overwinning dus al bijna ruiken. Maar hun lot ligt volledig in de handen van de kijkers. En die proberen ze nu in een ultieme poging te overtuigen om op hen te stemmen.

Presentatie

In de teaser die gedeeld is via Instagram is te zien dat Jill, Liese, Nick en Michel alles uit de kast halen om de kijker te overtuigen. Zo wil Jill graag winnen omdat ze dan “meer kans maakt bij Snelle”. Daarnaast belooft ze ook nog een keer dat ze Thomas zal laten tatoeëren op haar grote teen. Het geld zal Jill gebruiken om haar opa terug te betalen. Michel omschrijft zichzelf dan weer als een “divers persoon”. Zo was hij in het huis “de sociale Michel, de zorgzame Michel en uiteraard de sportieve Michel”. Hij hoop ook wanneer hij weer thuis is mensen te kunnen motiveren om te sporten.

Liese laat dan weer weten dat ze altijd zichzelf is gebleven en zich altijd volledig smeet voor de opdrachten. Al was dat niet altijd met succes. Nick tot slot ziet zichzelf als winnaar omdat hij de vader is van Rudy, de keukencamera. Daarnaast laat hij ook weten dat hij maar één keer genomineerd was. “Het is dus heel duidelijk dat ik de favoriete medebewoner was van iedereen”, voegt hij daar nog aan toe.

Stemmen op de persoon die je het beste kon overtuigen, kan hier.

Oud-bewoners

Wie de livestream gisteren en vandaag heeft bekeken, weet dat er de afgelopen dagen bezoek was in het Big Brother-huis. Thomas, Naomi, Patrick (aka Patje) en Matt namen (eventjes) terug hun intrek in het huis. Door opdrachten tot een goed einde te brengen, konden zij extra geld verdienen voor de groepspot. En ze hadden natuurlijk ook tijd om nog wat bij te kletsen met hun voormalige huisgenoten.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van vanavond:

Big Brother is elke weekdag vanaf 21.30 uur te bekijken op GoPlay.be en om 22.30 uur op Play4. Daarnaast kan je 24/7 de livestream volgen via GoPlay.be of kanaal 247 op Telenet Digital TV. Donderdag 8 april is het tijd voor de finale. Die start om 21.30 uur op zowel GoPlay.be als Play4.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  132.924.873
 • Aantal
  doden
  2.885.082
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  922.487
 • Aantal
  doden
  23.428