‘Big Brother’: ex-bewoners duiken onverwachts opnieuw op

De finaleweek van Big Brother is ingegaan en dus mogen we ons aan enkele onverwachte twistwendingen verwachten. Dat blijkt al meteen want met Thomas, Naomi en Matt zijn al drie voormalige bewoners plots opnieuw opgedoken in het het Big Brother-huis.

Na het vertrek van Julie tijdens de laatste liveshow afgelopen donderdag zijn er nog vier bewoners over in Big Brother. De makers van het programma moeten gedacht hebben dat het huis daarmee nogal leeg was, want deze ochtend dook Thomas ineens op in de tuin. Michiel was de eerste die ’s morgens vlak na het opstaan een slapende Thomas vond in de tuin van het Big Brother-huis. Kort daarna vloog zijn maatje Jill hem enthousiast in de armen.

Dat Thomas ineens terug is in huis is opvallend, want de jonge Belg moest Big Brother namelijk al verlaten op 25 februari toen hij was weggestemd door de kijkers. In een korte video van Play4 horen we dat Thomas zelf mysterieus doet over de reden van zijn onverwachte bezoek.

Naomi en Matt

Wie online de livestream van Big Brother volgt, merkte al snel dat de komst van Thomas een voorbode was van nog meer onverwachte bezoekers. Ondertussen zijn Matt en Naomi namelijk ook al opnieuw opgedoken in het huis. De huidige bewoners speculeren dan ook volop wie ze nog mogen verwachten. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Meer
Lees meer...