‘Big Brother’-fans vieren toch nog verjaardag Naomi

Afgelopen donderdag moest Naomi het Big Brother-huis verlaten. Naomi was voor velen één van de favoriete bewoners, waardoor de eliminatie als een verrassing kwam. Doordat ze donderdag het huis moest verlaten, kon ze net haar verjaardag niet vieren in het Big Brother-huis. Maar dat betekent niet dat haar verjaardag onopgemerkt voorbijgaat.

Enkele deelnemers van Big Brother vierden al hun verjaardag in het Big Brother-huis. Maar Naomi moest net voor haar verjaardag het huis verlaten. Toch geven fans haar nu een verjaardag vol liefde vanop Twitter.

#HappyBirthdayNaomi

Als Naomi vier dagen langer in het Big Brother-huis had kunnen blijven had ze er haar 32ste verjaardag kunnen vieren. Maar die viert ze nu gewoon thuis in een iets beperktere kring (want we mogen natuurlijk nog steeds maar met vier mensen afspreken in open lucht). Toch wilden fans van Naomi haar een gepast verjaardagscadeau geven. Dat deden ze door massaal hun gelukwensen voor Naomi te delen via Twitter. Daarvoor gebruikten ze de hashtag #HappyBirthdayNaomi. Sommigen deelden hun favoriete momenten van Naomi, anderen deelden de mooiste foto’s die ze hadden. Er werd zoveel getweet met die hashtag dat hij een tijdje trending was in België en Nederland.

Niet alleen de fans van Big Brother waren de verjaardag van Naomi niet vergeten, maar ook verschillende ex-bewoners deelden hun gelukwensen. Zo deelden Mike en Matt allebei een foto van Naomi op hun Instagram Story waarbij ze haar een gelukkige verjaardag wensten.

Big Brother is elke weekdag vanaf 21.30 uur te zien op GoPlay.be en om 22.30 uur op Play4. Op GoPlay.be en kanaal 247 op Telenet Digital TV kan je Big Brother 24/7 live volgen.

Meer
Lees meer...