‘Big Brother’-exitinterview Naomi: “Ik ga in een zwart gat vallen”

Naomi, die voor velen een mogelijke winnaar was van Big Brother, maar gisteren kreeg ze niet genoeg stemmen en moest ze het huis verlaten. Daardoor sneuvelt ze net voor de halve finale die volgende week op de agenda staat. Nog eens een week later is het tijd voor de grote finale van Big Brother.

Tot grote verbazing van veel fans moest Naomi gisteren het Big Brother-huis verlaten. In het exitinterview vertelt ze hoe ze zich nu voelt.

Zwart gat

“Het is raar. Het is heel gek om na al die dagen het huis te verlaten”, zo steekt Naomi van wal. “Ik heb er 85 dagen in gezeten, dat is best een lange tijd.” Naomi was bij de eerste bewoners die hun intrek namen in het Big Brother-huis. Door haar vertrek is Liese nu de enige kandidate die er al van het prille begin bij was. Nick arriveerde tijdens de eerste nacht samen met Els.

Naomi kan ermee leven dat ze het huis net voor de halve finale moest verlaten. “Momenteel neem ik er vrede mee. Maar dat kan nog veranderen. Want ik ga nu thuis de livestream kunnen zien en vanop een afstand moeten kijken. Ik denk dat het dan wel binnen gaat komen. Ik denk dat ik sowieso in een zwart gat ga vallen, maar ik hoop dat ik er heel snel terug kan uitklimmen.

Rollercoaster

De volledige ervaring was er eentje met ups and downs voor Naomi. “Ik ben mijzelf zeker wel tegengekomen. Het is een hele rollercoaster aan emoties geweest. Ik heb soms moeilijke gesprekken moeten voeren, tegen mijzelf moeten vechten, tegen mijn onzekerheden moeten vechten. Ik heb wel geleerd om ermee om te gaan en m’n gevoelens ook niet weg te steken, want dat kon hier niet.”

Ze zal haar medebewoners natuurlijk wel missen, maar gelukkig kan ze iedereen binnen twee weken al weer opnieuw zien. (Of toch vier Vlamingen in open lucht.)

Bekijk hier het volledige exitinterview.

Meer
Lees meer...