‘Big Brother’: Favoriet moet onverwacht huis verlaten

We naderen het einde van Big Brother. Over precies twee weken zullen we weten wie de winnaar wordt en met de groepspot naar huis kan. Wie dat al zeker niet wordt, is Naomi. Zij zat al vanaf dag één in het huis, maar moest gisteren het spel verlaten. Dat kwam als een verrassing, want veel kijkers zagen in Naomi een grote kanshebber om het seizoen te winnen.

Elke donderdag moet een deelnemer van Big Brother het huis verlaten. Deze week was het aan Naomi, maar die exit bracht heel wat teweeg op sociale media.

Naomi

De Vlaamse Naomi was één van de populairste deelnemers van Big Brother. Al vanaf dag één wist ze iedereen te charmeren met haar spontaniteit en aanstekelijk lach. Ze bevond al enkele keren in de gevarenzone, maar werd toen telkens gered door het publiek.

Deze week werd Naomi onverwacht genomineerd. Het was vooral de nominatie door haar vriendin Liese die voor velen, waaronder ook Naomi zelf, als een verrassing kwam. Door die nominatie praatten Liese en Naomi zelfs een hele dag niet tegen elkaar. Naomi moest het opnemen tegen Julie, die eigenlijk vorige week het huis had moeten verlaten, maar kon blijven door het vrijwillige vertrek van Matt. Gisteren tijdens de liveshow werd bekendgemaakt dat Julie de meeste stemmen kreeg van het publiek en dus nog minstens een week mag blijven. Naomi daarentegen moest meteen haar koffers pakken en het huis verlaten. Voor veel kijkers kwam dat als een shock, want zij zagen in Naomi een mogelijke winnaar van het seizoen.

“Ik stop met kijken”

De reacties op Twitter liegen er dan ook niet om. Heel wat mensen geven ook aan dat ze niet meer willen kijken nu hun favoriete bewoner het huis moest verlaten.

Vanaf nu is het aan de kijkers om te bepalen wie er in de gevarenzone terechtkomt. Op dit moment kan je stemmen op je favoriete bewoner via de website van GoPlay.

Meer
Lees meer...