‘Big Brother’: Bewoner verlaat huis met 15.000 euro

Big Brother kwam gisteren met een opmerkelijk voorstel. Iedere bewoner kreeg de kans om 15.000 euro te verdienen, maar daarvoor moesten ze wel onmiddellijk het huis verlaten. Eén dag laten blijkt Matt te zijn ingegaan op het aanbod.

Het concept van Big Brother is normaal heel duidelijk. De bewoner die na 100 dagen van de kijker als laatste mag overblijven in het huis krijgt de prijzenpot mee naar huis. Gisteren kwamen de programmamakers echter ineens met een twist. Eénmaal kregen de bewoners de kans om 15.000 euro te verdienen als ze meteen het huis zouden verlaten.

Toen waren er al vermoedens dat de piepjonge Matt, die deelnam om genoeg geld te winnen om z’n studieschulden te betalen, was ingegaan op het voorstel. Hij was namelijk al enige tijd niet meer te zien op de livestream.

Matt

Een dag later blijken die vermoedens te kloppen. Matt postte deze ochtend namelijk op Instagram een foto van hemzelf met een cheque van 15.000 euro. “#waarismatt? Heerlijk thuis, met een gigantisch toffe ervaring en €15000,- in the pocket!”, schreef hij eerbij.

“Zou jij dezelfde keuze hebben gemaakt als je in mijn schoenen stond?”, gaat Matt verder. “Ik wil iedereen bedanken voor de liefde, positiviteit en support tijdens mijn deelname aan Big Brother, ik haal al jullie berichten in, beloofd!”

Met de 15.000 euro die Matt meenam uit de pot zakt het bedrag dat daar nog inzit tot 35.297,5 euro.

#waarismatt?

Meer
Lees meer...