Left Right
scrollTop top

‘Big Brother’: Twee bewoners belanden samen in bed na wild feestje


Big Brother bedpartners
© Twitter/play4

Big Brother is halfweg en dat moest gevierd worden. De bewoners werden daarom getrakteerd op een feestje, waarbij de alcohol stevig vloeide. En voor Matt en Jill kreeg die avond misschien wel een heel happy end.

Alcohol en het Big Brother-huis, het is een combinatie die in het verleden al voor heel wat “interessante” televisie zorgde. En ook dit jaar lijkt de alcohol gezorgd te hebben dat er meer te zien was op de slaapkamerbeelden dan enkel de snurkende Thomas.

Lees ook: ‘Big Brother’ krijgt steeds meer kritiek over “manipulatie door montage”

Matt en Jill

Zaterdagavond werden de bewoners getrakteerd op een feestje in het Big Brother-huis. Het experiment duurt ondertussen al 50 dagen dus zijn ze officieel halfweg. Reden genoeg voor een feestje. Er vloeide die avond heel wat alcohol waardoor de bewoners wat losser werden.

Vooral Matt en Jill werden plots heel wat closer. Tijdens het ravotten beet Jill zo al in de nek van Matt en later belandden zelfs samen in bed. Daarbij is het niet helemaal duidelijk wat er precies gebeurde. Op de beelden is te zien hoe ze knuffelen onder de lakens, maar volgens sommigen leek er ook meer te gebeuren. Zo zouden zowel Jill als Matt ook hun duim hebben opgestoken naar de camera’s. Volgens het regelboek van Big Brother moeten bewoners voor ze seks hebben allebei hun duim in de lucht steken. Op die manier weten de makers dat de twee bewoners instemmen met wat er gaat gebeuren.

Wat met Thomas?

De “gezellige nacht” van Matt en Jill roept natuurlijk ook vragen op over de derde hoek van de Big Brother-love triangle: Thomas. Die liet voorlopig nog niet echt merken dat hij het moeilijk heeft met wat er gebeurde, maar hoorde Jill wel al uit.

Zo konden mensen die zondag via de livestream keken, horen hoe Thomas Jill aan de tand voelde. Hij vroeg zo waarom ze bij Matt in bed kroop, terwijl ze eigenlijk afstand van hem wilde houden. Daarbij hield Jill vol dat het gewoon vriendschappelijk was en “niet anders dan wat ze met Thomas doet”.

Big Brother is elke weekdag vanaf 21.30 uur te zien op GoPlay.be en om 22.30 uur op Play4.

Lees ook:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update