Left Right
scrollTop top

‘Big Brother’: Jill moet getroost worden door Matt omdat ze niet als sterke vrouw gezien wordt


Big Brother Jill Matt
© Play4

In Big Brother moesten de twee sterkste leiders bij de vrouwen gekozen worden. De twee vrouwen met de meeste stemmen, kregen een voordeel. En dat was niet makkelijk voor de vrouwen die niet gekozen werden.

Big Brother is nu al bijna twee maanden ver en de deelnemers krijgen amper iets te weten over de buitenwereld. Zo weten ze niet dat Klaasje uit K3 stapt, maar ze hebben er ook geen idee van wat de buitenwereld over hen denkt. Maar daar krijgen ze nu een kleine hint over te weten en daar is Jill duidelijk niet goed van.

Jill

Afgelopen week konden de kijkers van Big Brother stemmen op de sterkste leiders bij de vrouwen. De twee vrouwen met de meeste stemmen kregen dan een voordeel. Dat werden Liese en Naomi en dus niet Jill en daar had die laatste het duidelijk moeilijk mee.

In de teaser voor de aflevering van vanavond is zo te zien dat Jill in tranen uitbarst bij Matt. “Ik ben echt trots op die meiden en ik weet ook dat ze de sterkste leiders zijn”, zo gaat Jill van start. “Maar daardoor ga ik wel aan mezelf twijfelen. Ik weet wel dat ik geen leider ben. Maar ik wil ook gewoon eens dat mensen naar mij opkijken in plaats van dat ik enkel naar mensen kan opkijken.”

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van vanavond:

Big Brother is elke weekdag vanaf 21.30 uur te zien op GoPlay.be en om 22.30 uur op Play4.

Lees ook:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update