‘Big Brother’: vrijwillige vertrekker Nathalie kijkt kritisch terug op verblijf

Nathalie verliet een kleine twee weken geleden vrijwillig het Big Brother-huis. In een gesprek met het YouTube-kanaal RumagTV blikt ze terug op haar verblijf en daarin spaart de Nederlandse de kritiek niet.

Een kleine twee weken geleden kende Big Brother een heel verrassende wending. Kort nadat Jowi had beslist het spel te zullen verlaten door de slechte sfeer in het huis, besloten de makers in te grijpen. Zij stelden alle bewoners voor de keuze: blijven en het experiment ten volle aangaan en er het beste van maken of onmiddellijk vertrekken.

Uiteindelijk besloot het Nederlandse trio Jowi, Nathalie en Daniëlle om direct het huis te verlaten. Nu die storm rond hun onverwachte vertrek gaan liggen, heeft Nathalie uitgelegd waarom ze die beslissing nam.

“Niet goed uitgewerkt”

“Ik vind het een goed concept, maar het is niet goed uitgewerkt. Er was ons verteld dat het spel veel belangrijker zou zijn. De weekopdrachten, maar ook het spel spelen en het sociale experiment zou belangrijker zijn en dat is denk ik niet helemaal gelukt”, noteert Love Reality. “We hebben ons vaak echt dood lopen vervelen.”

Lees ook: ‘Big Brother’ krijgt steeds meer kritiek over “manipulatie door montage”

In totaal zat Nathalie net geen maand in Big Brother. Ook van haar deelname heeft ze nog steeds geen spijt. Nochtans begon haar verblijf met een vervelend probleem.

Toilet

“Ik weet niet of het is uitgezonden, maar ik was de eerste week heel erg verstopt. Ik kon gewoon niet schijten. We moesten namelijk altijd die zender aanhebben. Dus dan moest je met die zender op de wc gaan zitten en dan moest ik eigenlijk een scheet laten. Maar ik wist dat de productie dit ging horen, dus ik kon op een gegeven moment niet meer. Toen was ik zo verstopt geraakt, maar heb ik een lepel olijfolie gekregen en toen kwam alles los”, lacht Nathalie.

Bekijk het volledige interview met Nathalie

Meer
Lees meer...