‘Big Brother’: drie bewoners beslissen om huis te verlaten

Big Brother kende zaterdag een heuse leegloop. Na een verrassende vraag van Big Brother beslisten de Nederlanders Jowi (25), Nathalie (23) en Danielle (40) alle drie om onmiddellijk het huis te verlaten.

De jonge Nederlander Jowi maakte vrijdagavond al bekend dat hij Big Brother vrijwillig zou verlaten. Hij voelde zich namelijk niet goed in het spel en twijfelde al langer over een vertrek.

Slechte sfeer

De makers van Big Brother merkten dat er nog bewoners twijfelden aan hun verdere deelname. De sfeer in het huis zat duidelijk niet niet en dus dus moest er ingegrepen worden.

Big Brother stelde daarom alle bewoners voor de keuze: blijven en het experiment ten volle aangaan en er het beste van maken of onmiddellijk vertrekken. Alle deelnemers kregen vijf minuten de tijd om hun keuze te maken.

Jowi, Nathalie en Daniëlle

Jowi – die normaal maar binnen twee dagen ging vertrekken – en Nathalie begonnen daarop meteen hun valiezen te pakken. Iets later besloot Daniëlle om hetzelfde te doen. Niet veel later werd er afscheid genomen en trokken de drie Nederlanders definitief de deur van het Big Brother-huis achter zich toe.

Nederlanders

Jowi, Nathalie en Daniëlle waren van bij het begin van Big Brother goed bevriend. Ze sloten dan ook al snel er verbond met hun landgenote Els om samen de Belgen er te proberen uitstemmen. Na het vertrek van Els donderdag vielen die plannen echter in het water.

Jill en Michel zijn op dit moment de enige Nederlanders die nog in Big Brother zitten. Zij hebben het gezelschap van maar liefst zeven Belgen: Zoey, Patrick, Julie, Naomi, Liese, Nick en Thomas.

Meer
Lees meer...