Left Right
scrollTop top

‘Big Brother’-hunk Michel openhartig: “Ik werd vroeger zwaar gepest”


Big Brother Michel pesten
© VIER

Michel is dé hunk van Big Brother. De gespierde Nederlander deed al heel wat harten sneller slaan sinds hij vorige week het Big Brother-huis betrad. Maar dat is niet altijd zo geweest. Tijdens zijn schooltijd werd Michel namelijk zwaar gepest. Daarover vertelt hij nu openhartig in het geïmproviseerde kapsalon van Jowi.

Bijna elke deelnemer van Big Brother is al bij Kapsalon Jowi in de badkamer gepasseerd. En als Jowi nog lang in het spel blijft, dan is iedereen in de finale waarschijnlijk kaalgeschoren. Maar bij kapper Jowi, de enige kapper die z’n werk tijdens de lockdown nog kan verderzetten, kunnen de deelnemers ook hun hart luchten. En deze keer is het de beurt aan Michel.

Gepest

Wanneer Jowi vraagt naar de schooltijd van Michel krijgt hij een verrassend antwoord. “Ik heb echt geen leuke schooltijd gehad”, legt de knappe Nederlander uit. “Ik werd best wel veel gepest.” Jowi kan het eerst niet goed geloven, maar dan vertelt Michel de rest van zijn verhaal.

“Ik was heel erg stuurloos omdat mijn ouders in die periode uit elkaar gingen. Dus ik had niet echt iemand thuis waar ik op terug kon vallen. Dat wil niet zeggen dat ik me echt anders voelde, maar ik was gewoon een klein, heel er dun mannetje.” De pestkoppen beweerden daarbij dat Michel op mannen zou vallen.

Ook nu krijgt Michel dat nog te horen, maar nu weet hij dat hij heteroseksueel is. “Maar als je 12 bent, dan ben je nog op zoek naar je identiteit. School is gewoon een zware tijd. Voor mij persoonlijk was het misschien wel de moeilijkste tijd van mijn leven. Ik ben zelf gewoon mega onzeker en als je dan ook nog eens in zo’n harde wereld als op school niet op de juiste plek zit, dan ga je elke dag met veel pijn en veel moeite naar school.”

Big Brother is elke avond om 21.35 uur te zien op VIER.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…