Left Right
scrollTop top

‘Big Brother’-teaser toont waarom Thomas in tranen uitbarst


Thomas Big Brother
© VIER

De tweede eliminatie heeft duidelijk een grote impact gemaakt op gloednieuwe huismeester Thomas. Hij nomineerde nieuwkomer René, maar ook Jill, met wie hij het juist goed leek te vinden. En daar heeft hij veel spijt van. Zo kunnen we al zien in de teaser voor de aflevering van vanavond.

Gisteren zagen we hoe Thomas Jill nomineerde om naar huis te gaan. Dat kwam voor velen als een verrassing, want het leek erop dat Thomas het juist heel goed kon vinden met Jill. Maar tegen Big Brother biechtte hij op dat hij het gevoel had dat er iets fout was. “Ik voelde een beetje aan dat ze soms te veel naar mij trok. Of hoe moet ik dat zeggen? Die grapjes. Soms zijn ze goed, maar soms denk ik ook: ‘Dat gaat te ver’. Want ik kan echt heel afstandelijk worden als het te veel wordt en dat gevoel had ik ook wel een beetje.”

Thomas en Jill

Jill is nog maar enkele dagen geleden ingetrokken in het Big Brother-huis, maar ze kan het al geweldig goed vinden met Thomas. De twee Benjamins van de groep lijken onafscheidelijk en spenderen hun dagen met samen lachen, schaken of Rummikub spelen. Maar tijdens de nominaties leek het even alsof de liefde maar van één kant kwam.

Thomas nomineerde Jill voor de eliminatie, maar lijkt daar nu al weer spijt van te hebben. In de teaser voor de aflevering van vanavond is te zien hoe Thomas in tranen uitbarst omdat hij spijt heeft van zijn nominatie.

Tranen

Thomas lucht zijn hart bij Naomi. “Ik denk dat ik een verkeerde keuze heb gemaakt”, steekt Thomas van wal. “Ik heb op Jill gestemd omdat ik dacht dat ze niet echt eerlijk was over de informatie die ze al had op voorhand. Het klikte echt wel goed tussen ons en ik weet gewoon niet goed hoe ik daarmee om moet gaan.”

De nieuwe huismeester vind het moeilijk om mensen te vertrouwen. “Ik weet niet hoe ik mensen moet toelaten, dichter te laten komen. En als iemand dan constant heel veel aandacht en liefde vraagt …” Naomi pikt in: “Dan sluit je je af?” Waarop Thomas bevestigend knikt. “Dat is mijn eigen domme complex.

Bekijk hier het volledige fragment:

Big Brother is elke weekdag om 21.35 uur te zien op VIER.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…