Left Right
scrollTop top

‘Big Brother’: Drie nieuwe bewoners doen hun intrede


Big Brother bewoners dozen
© VIER

We moesten na de eerste week Big Brother al afscheid nemen van Ziko, maar hij zal rijkelijk vervangen worden. In de aflevering van vanavond zullen we namelijk zien hoe drie nieuwe bewoners hun intrede doen. En die komen op een originele manier het huis binnen.

Sinds het vertrek van Ziko uit Big Brother waren er nog maar negen bewoners in het huis, maar lang duurde dat niet. Er hebben dit weekend namelijk drie nieuwe bewoners hun intrede gedaan.

Kartonnen dozen

In een teaser voor de aflevering van vanavond is te zien hoe Theo, Thomas en Daniëlle mogen kiezen tussen vier dozen. Dit trio werd gekozen omdat zij de populairste deelnemers zijn bij de kijkers. In elk van die dozen zit een nieuwe kandidaat. Maar ze mogen maar drie dozen kiezen.

Op de dozen staan uitspraken van de deelnemers, maar Theo, Thomas en Daniëlle mogen ook Blind Date-gewijs vragen stellen aan de dozen. Ze stellen vragen als “Hoe oud ben je?”, “Ben je sportief?” en “Kom je uit Nederland?”. Op basis van die antwoorden kiezen de drie afgevaardigden de drie nieuwe bewoners en vooral ook de ene nieuwkomer die het huis niet zal kunnen betreden.

Jill, René en Zoey

Omdat de drie nieuwkomers natuurlijk al te zien zijn in de livestream van Big Brother werden hun namen al gedeeld via sociale media. Daarnaast komen we ook al een beetje te weten over hen.

Instagram @bigbrothernlbe

Jill

De eerste nieuwe bewoner is Jill uit het Nederlandse Landsmeer. Met haar 22 lentes is ze nu de jongste deelnemer van Big Brother. Jill studeert voor stewardess en heeft een vriendelijke strategie om het spel te winnen.

Zo zal ze proberen om zorgzaam te zijn voor iedereen zodat ze niet naar huis gestemd zal worden. Of die tactiek zal aanslaan, zullen we vanaf vanavond te weten komen. Wie kijkt naar het Nederlandse programma First Dates kan Jill al kennen. Ze was daar namelijk te zien in één van de afleveringen.

Instagram @bigbrothernlbe

René

De tweede nieuwkomer is opnieuw een Nederlander en ook de enige nieuwe man in het gezelfschap. Het gaat om René die woont in het Noord-Hollandse Hoorn. René werkt als consultant en is 29 jaar oud.

Ook hij doet zijn strategie uit de doeken. Zo zal René het achterste van z’n tong niet laten zien. Of dat echt in de smaak zal vallen bij de andere bewoners is de vraag. Want bij hun kandidatuur hebben heel wat van de huidige bewoners al laten weten dat ze het niet op prijs zouden stellen als andere bewoners niet eerlijk zouden zijn of zich anders zouden voordoen dan ze zijn.

Instagram @bigbrothernlbe

Zoey

De derde en laatste nieuwkomer is de Brusselse Zoey. Ze is 29 jaar oud en woont in Schaarbeek. De komst van Zoey kan een meerwaarde zijn sfeer in het huis, want Zoey is dj. Ook Nick werkte een tijdje als dj, dus ze kunnen al bijna Tomorrowland de Big Brother-editie organiseren.

Een echte strategie heeft Zoey nog niet. Die zal ze baseren op de huisgenoten wanneer ze die wat beter leert kennen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…