Left Right
scrollTop top

‘Big Brother’: Ziko reageert woest op nominatie


Ziko Big Brother
© VIER

Big Brother is nog maar net begonnen maar er moet nu al iemand naar huis. De bewoners hebben beslist dat het gaat tussen Liese en Ziko. Zij kwamen het nieuws gisteravond te weten en vooral Ziko had het duidelijk moeilijk met de nominatie.

In de teaser voor de aflevering van Big Brother van vanavond is te zien hoe Ziko woedend reageert op zijn nominatie. Hij raast buiten uit tegen Naomi en later ook tegen Theo en huismeester Jowi die helpen om de gemoederen te bedaren.

Ziko en Liese

Wij weten sinds de aflevering van gisteren dat Ziko en Liese de eerste twee genomineerden zijn. Het zijn de huisgenoten zelf die elk twee bewoners moesten aanwijzen die mogelijk naar huis gaan. De kijker heeft het laatste woord en kan beslissen wie van de twee de eerste afvaller wordt.

Ook Ziko en Liese werden gisteren op de hoogte gebracht van de nominatie. Dat kregen we nog niet te zien in de aflevering van gisteravond, maar zal wel te zien zijn in de aflevering van vanavond. En in de teaser is alvast te zien dat Ziko niet blij is met zijn nominatie.

“Jullie zijn fake

Dat Ziko niet op z’n mondje gevallen is, kwamen we al te weten in de eerste afleveringen van het nieuwe seizoen van Big Brother. Het komt dan ook niet als een verrassing dat hij er niet mee kan lachen dat hij mogelijk als eerste het huis zal moeten verlaten.

“Dit had ik echt niet verwacht”, zo steekt Ziko van wal tegen Naomi. Daarna begint hij alle bewoners af te gaan waarvan hij vermoedt dat ze op hem gestemd heeft. Jowi heeft Ziko al verteld waarom hij voor Ziko koos, maar daar neemt Ziko geen genoegen mee. “Ik vind dat een bullsh*t reden”, roept hij. Toch is hij blij dat Jowi z’n motieven duidelijk maakte. De rest daarentegen is volgens Ziko fake. “Doe dan niet fake, doe dan niet fake tegen mij!”

Bekijk hier de teaser voor Big Brother:

Big Brother is elke avond te zien op VIER om 21.35 uur en 24/7 op vier.be.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  677.209
 • Aantal
  doden
  20.396