‘Big Brother’: Liese of Ziko verlaat vanavond als eerste het huis, of toch niet?

De eerste nominaties in Big Brother zijn een feit. De Vlamingen Liese en Ziko kwamen daarbij uit de bus en moeten dus vrezen voor een vertrek. Vanavond verlaat er dus normaal gezien een eerste bewoner het Big Brother-huis, al denken veel kijkers dat het zover niet zal komen.

De eerste stemming in Big Brother toonde eensgezindheid bij de Nederlanders en lichte verdeeldheid bij de Vlamingen. Het resultaat is dan ook navenant. Met Liese en Ziko zitten er namelijk twee Vlamingen in de gevarenzone.

De eerste nominatie is een feit: Ziko en Liese zitten in de gevarenzone. ? Wie mag van jou in het Big Brother-huis blijven? Breng nu je stem uit via deze link: https://gtly.to/nQMK9ElKVGeplaatst door Big Brother 2021 op Woensdag 6 januari 2021

Stemmen

Op de website van VIER kan je nog tot vanavond stemmen op jouw favoriet, op de persoon waarvan jij wil dat hij of zij langer in het huis blijft. Donderdagavond tijden de liveshow krijgen we dan te zien wie mag blijven en wie de eerste afvaller is.

Big Brother zou echter Big Brother niet zijn zonder een zoveelste twist. En juist daarom denken veel kijkers op sociale media dat er deze week nog geen afvaller zal zijn. Of dat echt zo is krijg je te zien tijdens Big Brother: Live vanaf 21.30 uur op VIER.

Huismeester Jowi

Ondertussen is ook de eerste huismeester verkozen. De jonge Nederlander Jowi kreeg daarbij de meeste stemmen van alle bewoners. Daardoor kan geen voorlopig niet genomineerd worden en mag hij dus zeker in het huis blijven.

Ook mag Jowi als huismeester drie eigen huisregels bepalen. Dit zijn de regels die hij koos:

  • Theo en Nick koken. De andere bewoners maken schoon volgens schoonmaakrooster.
  • Elke dag spelen we drie keer het spel Weerwolven.
  • Voordat we naar bed gaan knuffelen we elkaar en zeggen we “bon nochi“.

Meer
Lees meer...