‘Big Brother’-teaser: Opmerking over Marokkanen zorgt voor ruzie tussen Theo en Ziko

Met ondertussen tien wildvreemden in een huis samenwonen. Het is niet makkelijk. Dat zal vanavond ook duidelijk worden in de nieuwe aflevering van Big Brother. Daarin krijgen de bewoners uitspraken te zien die Theo deed tijdens de selecties en die schieten vooral bij Ziko in het verkeerde keelgat.

Al in de eerste aflevering van Big Brother werd duidelijk dat Theo en Ziko twee persoonlijkheden zijn die makkelijk met elkaar zouden botsen. Theo nomineerde zo al meteen Ziko voor de eerste eliminatie. De Amsterdammer stopt zijn meningen nooit onder stoelen of banken en maakte dat tijdens zijn eerste dagen in het Big Brother-huis al sterk duidelijk.

Theo vs. Marokkanen

Maar zijn mening over Marokkanen zorgt voor ophef in het huis. De bewoners kijken samen naar beelden van de selectierondes. Op die beelden doet Theo enkele stevige uitspraken. “Als je hier in Amsterdam een paar Marokkaanse jongens voorbijloopt en je vriendin heeft een kort rokje aan en ze wordt 100 keer uitgescholden voor hoer op een stukje van 25 meter. Terwijl er twee politieagenten naast staan. Weet je wat er dan gebeurt? Nul, niets, ze zeggen er niet eens iets van.” Ziko begint op dat moment al ‘nee’ te schudden. Maar wat Theo daarna zegt, doet zijn potje helemaal overkoken. 

“Als je in Marokko loopt en je zegt één keer tegen een vrouw die gesluierd is: ‘Hey vieze hoer’, weet je wat er dan gebeurt? Dan ga je in de boeien.” Ziko is het daar absoluut niet mee eens en gaat in de tegenaanval.

Ziko vs. Theo

“Da’s bullsh*t”, zo reageert hij stevig. “Dat is bullsh*t. Dat is niet waar.” Theo beweert vervolgens dat hij met een Marokkaanse agent heeft gesproken en dat die hem vertelde dat je meteen in de boeien vliegt.

“Als jij, ik of wie dan ook hier in België ‘hoer’ roept naar een meisje, een politieagent pakt je op.” Maar volgens Theo is dat dus niet waar. Hij haalt een anekdote aan waarbij z’n vriendin op straat uitgescholden werd terwijl verschillende agenten gewoon toekeken. “Mijn vriendin zei toen: ‘Trek het je niet aan, we lopen gewoon door.’ De politie doet niets, maar ik loop er het liefst heen en geef een paar stompen.”

Ziko reageert dat hij dat dan maar had moeten doen. “Maar als ik dat had gedaan, dan word ik opgepakt”, beweert Theo. Het belooft dus zeker een interessante aflevering te worden vanavond.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van vanavond:

Big Brother is elke avond om 21.35 uur te zien op VIER.

Meer
Lees meer...