‘Big Brother’: opnieuw verlaat een deelnemer vrijwillig het spel

Jowi vertrekt binnen twee dagen vrijwillig uit Big Brother. De populaire Nederlander voelt zich naar eigen zeggen niet goed in het spel dat Big Brother is. Daarom heeft hij met de programmamakers afgesproken om binnen twee dagen het verlaten.

UPDATE: Iets later beslisten nog twee andere bewoners om ook het huis te verlaten.

Vier mensen hebben ondertussen de deuren van het Big Brother-huis al achter zich toegetrokken. Daar komt heel binnenkort een vijfde bij. Opvallend is wel dat twee van die vijf dat vrijwillig deden. Twee weken geleden deed Theo dat namelijk ook al.

Het was vrijdagavond dat Jowi een eerste keer met zijn medebewoners sprak over vertrekken. Naar eigen zeggen liep hij toen al langer met dat gevoel. “Dit is niet het spel wat bij hem past. Ik ben meer dan de gast die alleen maar over masturberen praat”, zei hij toen. Daarmee verwees hij naar een item tijdens de liveshow dat getoond werd.

Medebewoners Naomi, Daniëlle en Nathalie proberen hun vriend Jowi nog te overtuigen om te blijven, maar die zijn besluit staat vast. Big Brother blijkt niet zijn spel te zijn en hij wil eigen blijven aan zichzelf.

Nog twee dagen

Kort daarna trekt Jowi naar de dagboekkamer om met de regie te bespreken wat er nu moet gebeuren. Daar wordt beslist dat hij binnen twee dagen het huis gaat verlaten. Dat besluit deelt Jowi vervolgens ook mee aan zijn medebewoners.

Die lijken ondertussen door te hebben dat zijn besluit wel degelijk vast staat. Jowi krijgt dan ook applaus en felicitaties van de medebewoners. “Ik ben iedereen dankbaar voor wie ik heb leren kennen. We gaan er een paar leuke dagen van maken”, zegt Jowi, die eraan toevoegt dat er nog een barbecue komt.

Zo legt Jowi uit waarom hij Big Brother verlaat

Lees ook:

Meer
Lees meer...