Left Right
scrollTop top

‘Big Brother’: Eerste deelnemer stapt vrijwillig uit spel


Big Brother kandidaten 2021
© De kandidaten van het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’ – Bron: SBS

Big Brother is iets meer dan een week bezig, maar nu al heeft de eerste bewoner besloten om het spel te verlaten. Normaal zouden de bewoners 100 dagen in het Big Brother-huis moeten blijven, maar voor deze bewoner was de kous nu, na voor hen 15 dagen, al af.

Dit artikel bevat spoilers voor wie Big Brother enkel volgt in de afleveringen ’s avonds.

Elk seizoen van Big Brother stappen er wel enkele bewoners vrijwillig op. Meestal is dat in de laatste weken van het programma wanneer het gemis van het thuisfront te groot wordt of de druk van het spel te zwaar. Maar dit seizoen vertrekt er al na twee weken een van de (zelfverklaarde) sterkste spelers vrijwillig uit het huis.

Theo

Gisteren zagen we in de uitzending van Big Brother dat Theo naar de dagboekkamer geroepen werd. Daar kreeg hij een waarschuwing voor grof taalgebruik en aanstootgevend gedrag. Dat nam hij duidelijk niet goed op.

En nu geeft hij er dus vrijwillig de brui aan. Vanmorgen, donderdagochtend, ging hij zelf naar de dagboekkamer en vroeg hij aan Big Brother om het huis te verlaten. Hij vond het huis saai. Er gebeurde te weinig en er was niet genoeg eten in voorraad. Daarom werd hij naar eigen zeggen doodongelukkig en speelde hij al enkele dagen met het idee om te vertrekken. De waarschuwing van Big Brother was dan waarschijnlijk de laatste druppel.

Groep in tranen

Rond 10.30 uur verliet Theo met zijn koffers het huis. En dat bracht ook veel teweeg bij de bewoners. Daniëlle, Nathalie en Nick, die het duidelijk goed konden vinden met Theo, hadden het zichtbaar moeilijk met de beslissing van Theo.

Vanavond is het tijd voor de tweede liveshow met eliminatie van Big Brother. Het is nog niet duidelijk of die eliminatie zal doorgaan, of dat zowel Els als René zullen kunnen blijven omdat Theo vrijwillig het huis verliet.

Big Brother is elke weekdag om 20.35 uur te zien op VIER.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…