‘Big Brother’: Zo sportief neemt Patrick zijn nominatie op

Een nieuwe week in het Big Brother-huis betekent ook nieuwe nominaties. Voor de eerste keer kwam het daarbij tot een gelijkstand. Daarom moest huismeester Liese uiteindelijk de knoop doorhakken en beslissen of Patrick of Julie deze week het risico liep om uit het huis gestemd te worden.

Elke week moeten de deelnemers van Big Brother zelf beslissen wie er in de gevarenzone terechtkomt en het risico loopt om het huis te moeten verlaten. Voor de eerste keer kwam het daarbij tot een gelijkstand en moest Liese als huismeester beslissen wie er genomineerd werd. In de teaser voor de aflevering van vanavond is te zien hoe ze dat opbiecht aan de groep.

Patrick

Liese moest in de dagboekkamer beslissen of ze Patrick of Julie wilde nomineren. Ze koos daarbij voor Patrick. Wanneer de nominaties bekend werden gemaakt aan alle bewoners biecht Liese dan ook op dat zij die keuze moest maken. Patrick neemt dat opvallend sportief op.

Liese legt uit dat ze koos voor Patrick omdat hij meermaals zei dat hij het niet erg vond om genomineerd te worden. “Geen probleem”, zo klinkt het bij de sympathieke Antwerpenaar. “Goeie beslissing genomen”, drukt hij Liese nog op het hart. “Je moet jezelf daar nu niet rot over voelen. Ik ben blij dat ik op mijn leeftijd al een week heb mogen beleven. Dat is voor mij al fantastisch.”

Stemmen op Patrick of Els kan via de website van VIER.

Big Brother is elke weekdag op 21.35 uur te zien op VIER.

Meer
Lees meer...