Left Right
scrollTop top

‘Big Brother’: Maak kennis met nieuwe deelnemers Julie, Michel en Patrick


Big Brother Julie Michel Patrick
© VIER

Big Brother verwelkomde eerder deze week opnieuw drie nieuwe deelnemers. We kenden Patrick al een beetje, maar nu geeft VIER ook meer informatie over de andere twee nieuwkomers.

Op 31 december 2020 namen acht deelnemers hun intrede in het Big Brother-huis. Maar het aantal ingenomen bedden in het huis is al meermaals veranderd. Daarbij ging het niet enkel om mensen die naar huis werden gestemd of vrijwillig vertrokken. Met enige regelmaat komen er namelijk nieuwe mensen binnen in het Big Brother-huis. De laatste nieuwkomers zijn zo Julie, Michel en Patrick en over hen komen we nu eindelijk wat meer te weten.

Julie (34) uit Affligem

Julie Big Brother
VIER

De eerste nieuwkomer is de Vlaamse Julie. Ze heeft drie kinderen van 11, 9 en 4 jaar oud. Maar dat zijn niet de enige kinderen die ze met liefde verzorgt. Julie runt namelijk twee kinderdagverblijven, een job die ze met veel plezier doet.

Sinds haar vader ongeveer een jaar geleden overleed, heeft Julie een nieuwe kijk op het leven. Ze wil zoveel mogelijk dingen zien en doen. En een van die dingen is dus een deelname aan Big Brother. Julie is een controlefreak en laat zich niet zomaar doen. Maar onder die ruwe bolster zit ook een gevoelig kantje, dat ze maar heel zelden laat zien.

Martin (36) uit Maarsen

Michel Big Brother
VIER

Met de 36-jarige Nederlander Michel komt er een knappe en sportieve single in het huis. We kregen in de aflevering van gisteren al te zien dat Michel goed in de markt ligt in het huis en dat komt goed uit, want Michel is voorlopig single.

Michel heeft er al een indrukwekkende carrière opzetten. Zo begon hij op z’n 17de bij de marine. Later schakelde hij dan over naar de special forces. Sinds Kamp Waes weten we allemaal wat dat inhoudt en hoe sterk Michel dus zowel fysiek als mentaal is. Michel ziet Big Brother als een missie die hij zal proberen te volbrengen.

Patrick (59) uit Schoten

Big Brother Patrick
VIER

De derde nieuwkomer kenden we eigenlijk al. Patrick zat namelijk in de doos die niet gekozen werd door Thomas, Daniëlle en Theo (of zoals Patrick het liever zegt “Leo”). Nu Patrick terug is, komen we wel te weten dat hij eigenlijk gelogen heeft over zijn beroep. Zo is Patrick geen kok, zoals hij vanuit z’n doos beweerde, maar heeft hij eigenlijk zijn eigen fietsenwinkel, kledingzaak en broodjeszaak.

Patrick heeft twee zonen die hij al 25 jaar alleen opvoedt nadat zijn vrouw overleed in een ernstig auto-ongeval. Voor Big Brother moet de ambitieuze Antwerpenaar nu zijn verschillende bedrijven achterlaten wat voor hem mogelijk de grootste uitdaging wordt.

Big Brother is elke avond om 21.35 uur te zien op VIER.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…