‘Big Brother’-teaser: Nathalie en Daniëlle in de clinch over plekje in de zetel

De deelnemers van Big Brother wonen nu al bijna drie weken samen een dat begint duidelijk z’n tol te eisen. Zo krijgen we in de teaser voor de aflevering van vanavond te zien hoe Nathalie en Daniëlle ruzie krijgen … over een plekje in de zetel.

De Rummikub- en puzzelclub die Big Brother heet, heeft deze week plaats geruimd voor wol en breinaalden. En het zijn duidelijk niet enkel die naalden die prikkelbaar zijn. Zo lopen de gemoederen vanavond flink op tussen Nathalie en Daniëlle.

“Weglopen, plek verkopen”

In de teaser voor de aflevering van Big Brother van vanavond is te zien hoe de bewoners allemaal druk aan het breien zijn geslagen. Wij vermoeden dat het hier gaat om een nieuwe opdracht. Of misschien heeft Big Brother besloten om de verwarming in het huis uit te zetten en hebben de bewoners nu nood aan een nieuwe trui.

Maar wie dacht dat breien rustgevend werkt, heeft het fout. Want tijdens het breien lopen de gemoederen flink op tussen Nathalie en Daniëlle. Oorzaak van de ruzie? Een plekje in de zetel. In de teaser zien we hoe Daniëlle vermoedt dat de anderen haar uitlachen. Tot overmaat van ramp gaat Nathalie ook nog eens op háár plaats in de zetel zitten. Daarop reageert Daniëlle met: “Dan zal ik hier wel gaan zitten.” Die opmerking wordt door Nathalie dan weer gezien als passief-agressief, waarna het tot een flinke woordenwissel komt tussen de twee. Is het de vermoeidheid die de kop komt opsteken? Of zijn dit de eerste breuken in de schijnbaar hechte Big Brother-groep.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van vanavond:

Big Brother is elke weekdag om 21.35 uur te zien op VIER.

Meer
Lees meer...