Left Right
scrollTop top

‘Big Brother’-Jerrel reageert op exit: “Ik was 100 procent mezelf en daar kunnen sommigen niet tegen”


Jerrel Big Brother exit interview
© Play4

Gisteren moest Jerrel het Big Brother-huis verlaten. En nu reageert hij op zijn exit in een interview. Daaruit blijkt dat Jerrel zich vooral verkeerd begrepen voelde en dat hij geen idee heeft van hoe de kijker over hem dacht.

Jerrel heeft dan wel maar twee weken doorgebracht in het Big Brother-huis, snel zullen we de Nederlander niet vergeten. De make-upartiest werd door de bewoners gekozen als nieuwe deelnemer, maar daar hadden ze al na één dag spijt van.

Stoorzender Jerrel

Toen Jerrel twee weken geleden het Big Brother-huis betrad, verliep alles daar vredig. Nadat Jowi, Daniëlle en Nathalie vrijwillig het huis verlieten, was het conflict uit het huis verdwenen en konden alle bewoners het prima met elkaar vinden.

Maar Jerrel en zijn “bijzondere gevoel voor humor” zorgden voor problemen in het huis. Vooral Michel was geen fan van de mopjes van Jerrel en uitte al snel zijn ongenoegen. Vervolgens kwam het tot een conflict dat volgens sommige kijkers vertekend in beeld werd gebracht. Na zijn eerste week was Jerrel, net als andere nieuwkomers Matt en Mike, vrijgesteld voor de nominaties. Maar na de tweede week kwam Jerrel wel in de gevarenzone terecht. Hij moest het daarbij opnemen tegen de populaire deelnemers Nick en Michel en moest uiteindelijk het huis verlaten.

Terug grapjes maken

Hij zit er niet mee in dat hij Big Brother moest verlaten. “Ik voel me opgelucht, blij en gelukkig eigenlijk”, zo reageert hij na zijn exit. “Ik heb er vrede mee genomen, ik heb niet het gevoel dat ik verloren ben.”

Hoewel heel wat mensen in, maar ook buiten het huis, een sterke mening hebben over Jerrel, is de Nederlander zelf zich van geen kwaad bewust. “Ik denk dat mensen hebben gestemd om een reden en die reden daar ga ik waarschijnlijk later achter komen. Ik weet absoluut niet wat de kijker denkt. In het huis had ik wel een idee van wat de kijker zou denken en horen, maar niets is wat het lijkt.”

“Volgens de andere bewoners heb ik me in de eerste week misdragen. In de tweede week ben ik meer mezelf geweest: rustiger maar met hier en daar een uitspatting. Dit was wel 100 procent Jerrel en die Jerrel is nu eenmaal irritant, lachend, gek, brullend, gierend, huilend … alle emoties. Alleen, daar kunnen sommigen niet tegen. Alles wordt vergroot terwijl je het gewoon als een grapje bedoelde en daar had ik het heel moeilijk mee. Dus ik ben blij dat ik die grapjes nu weer kan gaan maken.”

Bekijk hier het volledige interview:

Big Brother is elke weekdag vanaf 21.30 uur te zien op GoPlay.be en om 22.30 uur op Play4.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update