Left Right
scrollTop top

‘Big Brother’-teaser: Voelt Jill dan toch meer voor Thomas?


Jill Big Brother
© Play4

Thomas moest vorige week het Big Brother-huis verlaten en zo kwam er een einde aan de eerste romance van Big Brother. Een romance die eigenlijk nooit een romance werd. Thomas en Jill konden het vanaf dag één enorm goed met elkaar vinden, maar het bleef bij vriendschap. Maar nu Thomas er niet meer is, begint Jill toch te twijfelen.

Nu Thomas het huis moest verlaten, mist zijn beste vriendin in het huis, Jill, hem natuurlijk enorm. En dat gemis doet haar ook twijfelen. Want was haar vriendschap met Thomas eigenlijk toch meer dan enkel vriendschap?

Lees ook: ‘Big Brother’ krijgt steeds meer kritiek over “manipulatie door montage”

Jill en Thomas

In de teaser voor de aflevering van vanavond zien we hoe Jill buiten samen met de andere vrouwen van het zonnetje geniet. “Het is misschien heel raar, maar denken jullie dat Thomas meer zag dan enkel vriendschap?”, vraag Jill zich plots af. “Ik denk dat hij dat zelf nog niet wist”, antwoordt Liese. “Hij ziet je heel graag, zeker als vriendin. Maar ik denk omdat er zoveel prikkels op hem kwamen, dat hij daarom misschien wat defensief werd en afstand nam.”

Later vraagt Julie aan Jill hoe zij zich eigenlijk voelde tegenover Thomas. “Ik heb de hele tijd gezegd dat het gewoon vriendschappelijk was en ik denk dat ik hem zo afgestoten heb. En eigenlijk ook mezelf, omdat ik nooit verder keek. Nu hij weg is, denk ik: ‘Misschien heb ik me niet genoeg opengesteld en misschien was het al meer dan vriendschap’.”

Later spreekt Jill er ook nog eens over in de dagboekkamer. “Nu Thomas weg is, denk ik dat ik me misschien niet genoeg heb opengesteld. Ik weet het niet, het gevoel is opeens gaan draaien en ik weet niet of dat echt zo is. Ik weet het echt niet.”

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van vanavond:

Big Brother is elke weekdag vanaf 21.30 uur te zien op GoPlay.be en om 22.30 uur op Play5.

Lees ook:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  136.069.313
 • Aantal
  doden
  2.937.292
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  939.309
 • Aantal
  doden
  23.636