‘Big Brother’: Niemand is veilig net voor de finale

Nog precies één week en we weten wie de winnaar van Big Brother is. In de liveshow van vanavond zal er opnieuw een deelnemer het spel moeten verlaten. Hoewel we daarbij normaal moeten kiezen tussen twee genomineerden, is deze week niemand veilig. De beslissing ligt zo volledig in de handen van de kijkers.

De bewoners (eigenlijk enkel Liese en Nick) zitten op dit moment al drie maanden in het Big Brother-huis. Maar over precies één week zit het experiment erop. Voor één van de bewoners komt dat einde echter al een weekje eerder. Vanavond zal namelijk opnieuw iemand het huis moeten verlaten en die stemming verloopt anders dan gewoonlijk.

Halve finale

Vanavond is het dus al tijd voor de halve finale van Big Brother. Voor de laatste keer moet iemand tijdens de liveshow het huis verlaten. Wie dat is, ligt vanavond voor de eerste keer volledig in de handen van de kijkers. Die konden de hele week lang stemmen op hun favoriete deelnemer. De persoon met de minste stemmen moet vanavond onherroepelijk naar huis en sneuvelt zo dus net voor de finale.

Normaal nomineren de bewoners zelf hun huisgenoten, daarna komen de twee (of drie) personen met de meeste stemmen in de gevarenzone terecht. En dan is het aan het publiek om te stemmen op hun favoriete deelnemer. Maar deze week is niemand veilig. Alle vijf bewoners zitten zo in de gevarenzone en lopen kans om het huis te verlaten.

Stemmen op jouw favoriet kan nog tot vanavond op GoPlay.be.

Jills voorspelling

Om de spanning in het huis wat te verminderen, deed Jill alvast een voorspelling van hoe de finale van Big Brother eruit kan zien. In de teaser voor de aflevering van vanavond is het resultaat daarvan te zien. Jill toont aan de andere bewoners hoe ze denkt dat iedereen zal reageren op de overwinning.

Zo denk Jill dat Michel z’n spieren zou kussen, dat Liese meteen naar haar vriend Souf zou rennen, dat Julie meteen in tranen zou uitbarsten en dat Nick zijn cheque aan iedereen zou willen tonen. Jill zelf zou dan weer spontaan flauwvallen. Volgende week zullen we weten of de voorspelling van Jill juist was.

Bekijk hier de volledige teaser:

Big Brother is elke weekdag vanaf 21.30 uur te zien op GoPlay.be en om 22.30 uur op Play4. Daarnaast kan je via GoPlay.be ook 24/7 de livestream volgen. Elke donderdag staat de liveshow op het programma, die is vanaf 21.30 uur te bekijken op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...