‘Big Brother’: Bewoners kunnen bellen met geliefden en Julie krijgt daarbij confronterend nieuws over vriend

In Big Brother mochten de deelnemers voor de eerste keer sinds ze in het huis kwamen, spreken met hun geliefden. Met een telefoon in de slaapkamer konden ze bellen met iemand die belangrijk is in hun leven. Voor velen was dat een mooie ervaring, maar bij Julie was het vooral confronterend.

De bewoners van Big Brother mochten gisteren bellen met hun geliefden. Het was een emotionele ervaring voor velen, maar voor Julie eentje met een bittere nasmaak. Zij mocht bellen met haar broer en die vertelde dat haar vriend niet blij is met de beelden die hij ziet uit het Big Brother-huis.

Telefoneren

De bewoners werden één voor één naar de slaapkamer geroepen. Daar konden ze bellen met een geliefde. Die konden ze ook zien door de spiegel. In de teaser voor de aflevering van vanavond is al te zien hoe Liese haar vriend Soufyan na drie maanden opnieuw kan horen en zien. En dat is natuurlijk een heel emotioneel weerzien. Liese barst meteen in tranen uit wanneer ze haar vriend ziet staan voor haar.

Maar voor Julie, die met haar broer sprak, was het een minder leuk weerzien. Toen Julie terugkeerde uit de slaapkamer deelde ze haar verhaal met de groep, waardoor het op de livestream te volgen was. Haar broer Jérôme vertelde Julie namelijk dat haar vriend niet te spreken is over hoe close Julie is met Michel. Michel en Julie zijn in het Big Brother-huis de beste vrienden, maar soms worden ze iets te close. Zo sliepen ze zelfs al samen in hetzelfde bed. In de aflevering van gisteren was ook te zien dat Michel bang was om Julie te verliezen, waarbij hij emotioneel werd van die gedachte.

Bekijk hier het fragment waarop Liese haar vriend opnieuw ziet:

Meer
Lees meer...