Dit is de winnaar van ‘Big Brother’ 2021

Na 100 dagen weten we eindelijk wie de winnaar is van Big Brother 2021. De finale werd gespeeld tussen Liese, Nick en Jill. Het lot van de kandidaten lag volledig in de handen van de kijker. Zij konden de afgelopen dagen al stemmen op de drie finalisten en toen drie finalisten twee werd, kregen de kijkers het laatste woord.

Tijdens de laatste liveshow, waarop alle deelnemers aanwezig waren, kwamen we te weten wie er de winnaar is van Big Brother 2021. Liese eindigde op de derde plaats en moest tijdens de liveshow als eerste het huis verlaten. Maar dat vond ze duidelijk niet erg. Ze was dolblij dat ze haar vriend Souf opnieuw in de armen kon nemen.

Jill

Daarna ging het dus nog tussen Nick en Jill. Hun lot lag opnieuw in de handen van de kijker. Na problemen met zowel de Belgische als de Nederlandse website kon er dan toch gestemd worden. Daarbij werd het de Nederlandse Jill die door de kijker verkozen werd tot winnaar.

Jill kwam na enkele weken in het Big Brother-huis maar haar aanwezigheid ging allesbehalve onopgemerkt voorbij. De 22-jarige Nederlandse belandde even in het ziekenhuis, waardoor ze ook vijf dagen in quarantaine op hotel moest verblijven. In het huis kreeg ze al snel een nauwe band met Thomas, met wie ze enkele dagen geleden ook voor de eerste keer kuste. In een interview liet Jill ook al weten dat ze graag wil uitzoeken wat er verder nog kan gebeuren met Thomas.

Jill gaat nu naar huis met 70.405,50 euro op zak. Dat had ook meer dan 85.405,50 euro kunnen zijn als Matt niet gekozen had om met 15.000 euro uit de pot het huis te verlaten.

Meer
Lees meer...