‘Big Brother’: Jill blikt vooruit op hereniging met Thomas

Er komt vanavond na 100 dagen een einde aan Big Brother. Maar voor Jill (22) betekent dat misschien wel het begin van iets anders moois. Nu ze eindelijk het huis mag verlaten, kijkt ze alvast uit naar het moment waarop ze Thomas (24) terug zal zien.

Al vanaf de eerste dag dat Jill en Thomas in het Big Brother-huis kennismaakten, hing er duidelijk spanning in de lucht. Maar de twee hielden het bij een heel intense vriendschap. Thomas moest ook enkele weken geleden al het Big Brother-huis verlaten. Maar voor de finaleweek keerde hij nog één keertje terug, samen met Naomi, Patje en Matt.

Thomas en Jill

Toen Thomas nog in het huis zat, was er veel te doen over de relatie tussen hem en Jill. Ze waren de beste vrienden, maar meer dan eens leek het alsof ze allebei wel meer wilden. Voor ze aan die gevoelens konden toegeven, moest Thomas het huis verlaten en moesten ze afscheid nemen. Toen Thomas vorige week dan even mocht terugkeren, laten de twee die kans dan ook niet onbenut en viel de eerste kus in het Big Brother-huis.

Ondertussen zit Thomas opnieuw thuis en speelt Jill – na het lastminute-vertrek van Michel – samen met Liese en Nick de finale van Big Brother. Daar maakt ze kans op de groepspot van meer dan 60.000 euro. Maar terug thuis wacht Jill misschien wel een nog mooiere prijs. Daar krijgen zij en Thomas namelijk de kans om te zien of de prille liefde tussen hen kan uitgroeien tot iets moois. Jill zelf is alvast vol vertrouwen. “Er zal tussen ons in ieder geval niks veranderen”, zegt ze daarover in AD.

Coronavirus

Voor de rest is de buitenwereld trouwens één grote verrassing voor de deelnemers. In het Big Brother-huis kregen ze namelijk zo goed als geen informatie van daarbuiten te zien. Ze weten dan ook niet wat hen te wachten staat. “Ik hoop dat corona voorbij is, maar ik denk het niet. We hebben krantenartikelen gekregen en dat zag er niet best uit. Ik hoop dat de cijfers flink zijn gedaald”, klinkt het bij Jill.

Meer
Lees meer...