‘Big Brother’: Deze bewoner haalt de finale nét niet

We zijn aanbeland bij de allerlaatste dagen van Big Brother. Morgenavond is het tijd voor de finale en weten we wie er met de groepspot naar huis gaat. De bewoners startten hun laatste week met vier, maar sinds gisteren zijn ze nog maar met drie.

De finalisten van Big Brother zijn bekend. Doordat gisteren de laatste bewoner het huis moest verlaten, wonen er nu nog maar drie mensen in het Big Brother-huis en één van hen wordt morgen gekroond tot winnaar.

Laatste afvaller

Tijdens de liveshow van afgelopen donderdag kwamen de bewoners te weten dat er nog één persoon het huis zal moeten verlaten voor de finale. Het was daarbij aan de kijker om te beslissen wie dat werd. Zij moesten stemmen op de bewoner die ze in de finale wilden zien. De bewoner die daarbij het minste aantal stemmen kreeg, moest net voor de finale naar huis.

Gisteren, twee dagen voor het einde van het seizoen, maakte Big Brother bekend wie de laatste afvaller was. Die werd, in tegenstelling tot alle andere eliminaties niet aangekondigd in een liveshow. De bewoners werden overdag opgetrommeld door Big Brother, waarbij de stem bekendmaakte dat Michel de laatste was die het huis moest verlaten voor de finale. De sportieve Nederlander moest meteen z’n koffers nemen en naar huis vertrekken.

Aanvankelijk wilden de kijkers van de livestream en de rest van de bewoners niet geloven dat Michel echt weg was. Maar de Nederlander maakte later op Instagram duidelijk dat hij wel degelijk opnieuw in zijn eigen huis zat en dat zijn exit definitief was.

https://twitter.com/Habiba40103519/status/1379521716108599297?s=20

Finale

De finale gaat wel door met een liveshow. Die is morgenavond, op donderdag 8 april te bekijken op Play4 en GoPlay.be vanaf 21.30 uur. Daarin komen we te weten of wie van de drie overgebleven kandidaten de winnaar wordt van Big Brother en met de pot naar huis mag.

Jill, Nick of Liese zal morgen het Big Brother-huis verlaten als winnaar. Het is nog niet geweten hoe de winnaar gekozen zal worden. Vermoedelijk zal het opnieuw de kijker zijn die beslist.

Vanavond is Big Brother vanaf 21.30 uur te bekijken op GoPlay.be en om 22.30 uur op Play4. Morgen, op donderdag 8 april, is de finale vanaf 21.30 uur live te volgen op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...