Left Right
scrollTop top

‘Big Brother’: Nog één bewoner moet huis verlaten voor de finale


Big Brother
© Play4

Gisteren was het tijd voor de halve finale van Big Brother. Daarbij moest Julie het huis verlaten. De overige vier bewoners dachten daardoor dat ze automatisch naar de finale gingen. Maar dat was niet helemaal juist. Want in de finale is maar plaats voor drie deelnemers. Dat betekent dat er deze week nog één persoon het huis zal moeten verlaten.

We naderen het einde van Big Brother. Na het vertrek van Julie verblijven er nu nog maar vier mensen in een huis gebouwd uit containers waar ze 24/7 gefilmd worden door meer dan 100 camera’s. En volgende week donderdag mag iedereen sowieso het huis verlaten. Maar voor één van de vier zal die exit vroeger komen dan donderdag.

Finale met drie

De finale van Big Brother zal volgende week met drie personen gespeeld worden. Daarbij zal er dus nog één persoon voor donderdag het huis moeten verlaten en zo echt de finale voor de valreep missen. De beslissing ligt opnieuw in de handen van de kijkers. Zij kunnen stemmen op hun favoriete bewoner.

Jill, Liese, Michel of Nick zal zo dus binnen enkele dagen het huis moeten verlaten. Wanneer dat precies is, is nog niet geweten. De bewoners kregen dat nieuws te horen tijdens de liveshow en hadden het duidelijk niet verwacht. In het verleden werd de finale van Big Brother soms met vier en soms met drie gespeeld. Dit jaar zal het dus opnieuw gaan om drie finalisten.

Stemmen op je favoriete bewoner kan nu via de website van GoPlay.

Big Brother is elke weekdag vanaf 21.30 uur te bekijken op GoPlay.be en om 22.30 uur op Play4. Daarnaast kan je 24/7 de livestream volgen via GoPlay.be of kanaal 247 op Telenet Digital TV. Donderdag 8 april is het tijd voor de finale. Die start om 21.30 uur op zowel GoPlay.be als Play4.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…