‘Big Brother’-Michel na onverwachte exit: “Ik ben mezelf hier tegengekomen”

Eerder deze week moest Michel als allerlaatste het Big Brother-huis verlaten. Net voor de finale moest hij overdag – dus zonder show – zijn koffers pakken en naar huis vertrekken. Het plotse vertrek kwam als een shock voor de kijkers, maar ook voor de Nederlander zelf. In zijn exitgesprek spreekt Michel na over zijn tijd in Big Brother.

Vanavond is het tijd voor de finale van Big Brother. Jill, Liese of Nick zal daarbij naar huis gaan met de groepspot van meer dan 60.000 euro. Eergisteren moest Michel als laatste voor de finale het huis verlaten. In zijn exitgesprek geeft hij meer uitleg over hoe hij dat ervaarde.

Michel

Hoewel iedereen (behalve de mensen die vrijwillig vertrokken) naar huis ging tijdens een liveshow, kreeg Michel dinsdag overdag te horen dat hij meteen moest vertrekken. Zonder live-interview of gesprek met een geliefde. Het kwam ook voor Michel zelf onverwacht. “Ik werd vanochtend niet wakker met het idee dat ik hier nu zou zitten”, vertelt hij na z’n exit.

“Ik heb ongelofelijk mooie avonturen achter de rug en ik ben heel erg blij met wat ik bereikt heb. Natuurlijk is het zuur om net voor de finale eruit te moeten.” Michel vertelt ook dat hij zich de laatste weken in het huis minder voelde. “Het was waarschijnlijk wel van m’n gezicht af te lezen.” De reden daarvoor was dat het voor Michel toch moeilijker was dan verwacht. “Mijn vrienden zeiden het nog tegen mij: ‘We hopen dat het geen walk in the park voor je wordt. Zodat je echt getest gaat worden. Want ik wandel vaak gewoon flierefluitend door het leven en het feit dat ik mezelf hier ben tegengekomen, zegt eigenlijk wel hoe mooi en hoe heftig dit experiment is. Ik heb zo genoten van de mensen in het huis, ik heb zo genoten van de proeven, ik heb ook genoten van mezelf. Zowel van mijn mindere als mijn goeie kanten. Het was gewoon uniek.”

Vanavond staat de finale van Big Brother op de planning. Daarbij beslist de kijker wie het programma wint. Stemmen kan nog tot vanavond op de website GoPlay.be.

Bekijk hier het volledige exit-interview van Michel:

Vanavond wordt de finale van Big Brother uitgezonden vanaf 21.30 uur op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...