Left Right
scrollTop top

‘Big Brother’: herbeleef de 100 dagen in een uitgebreide samenvatting van 17 minuten


Big Brother - Finale
© Jill, de winnares van ‘Big Brother’ – Bron: Play4

Big Brother zit er sinds vorige week op. 100 dagen lang en in totaal 19 kandidaten konden we 24 uur op 24 volgen met 125 camera’s. Dat leverde een gigantische hoeveelheid aan beeldmateriaal op. Al die beelden heeft Play4 nu samengevat in een video van 17 minuten.

De afgelopen seizoen van Big Brother was een bewogen seizoen. Het begon met de acht originele bewoners, maar later zagen we nog heel wat nieuwe mensen in het huis binnentreden. Uiteraard moest er ook regelmatig iemand vertrekken. Dat gebeurde deels via nominaties en stemmingen, maar ook opvallend vaak vrijwillig.

Tijdens die 100 dagen waren er uiteraard ook heel wat discussies en zelfs ruzies, maar nog veel meer mooie momenten die de deelnemers ongetwijfeld nooit zullen vergeten. Er werden vriendschappen gevormd en mogelijks zelfs nog meer dan dat.

Experiment

Op het einde van de video die Play4 deelde op Facebook horen we ook heel wat ex-kandidaten terugblikken op hun verblijf in het huis. Maar het laatste woord is natuurlijk – hoe kan het ook anders – voor winnares Jill. “Ik heb Big Brother nooit als een spel gezien, maar altijd als een experiment. Als het experiment wou dat ik eruit ging, dan was dat maar zo. Ik ben heel blij dat ik het zo gezien heb, want ik ga met een ongelofelijk gevoel hier weg”, besluit zij.

Bekijk hier de samenvatting van Big Brother 2021


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update