‘Big Brother’: Vera twijfelt aan oprechtheid Dimitri na nacht samen

Nog geen week na hun eerste kus zit er al een haar in de boter in de prille relatie van Dimitri en Vera. De twee brachten in Big Brother de nacht samen door, maar nadien sloeg Vera aan het twijfelen. Bij Grace lucht ze haar hart en huilt ze uit.

Vorig jaar konden we in Big Brother zien hoe zowel Thomas en Jill als Michel en Julie het wel heel goed met elkaar konden vinden. Uiteindelijk kwam er geen Big Brother-koppel, maar bleef het bij een hechte vriendschap. Dit jaar is het wel raak, want de innige band die al snel ontstond tussen Vera en Dimitri werd vorige week bezegeld met een eerste kus.

Ook de dagen erna groeiden de twee steeds dichter naar elkaar toe. Eerst gingen Vera en Dimitri na wat knuffelen ’s avonds nog telkens apart slapen, maar afgelopen weekend brachten ze dan toch voor het eerst de nacht door in hetzelfde bed.

“Hoe leuk vindt hij mij?”

Na die nacht sloegen bij Vera echter de twijfels toe. In een preview van de aflevering van maandag die door Play4 is gedeeld, zien we hoe ze haar hart lucht bij Grace. “Het was leuk, maar ik denk soms dat het overkomt alsof ik een slet ben”, horen we haar zeggen. “Ik wil eigenlijk gewoon niet meer samen slapen. Ik vind het wel heel leuk en fijn, maar ik wil niet dat er straks iets gebeurt.”

Vera blijkt niet alleen haar twijfels te hebben bij hoe ze overkomt op televisie, maar ook over de oprechtheid van Dimitri zelf. “Hoeveel moeite doet hij om mij te leren kennen? Dat knuffelen is superfijn, maar het is niet dat hij mij apart neemt en vragen stelt. Ik heb nog diepere gesprekken met Kristof en Tobias dan met hem. Ik vind hem wel leuk, maar ik vraag mij soms af hoe leuk hij mij vindt.”

Bekijk hier het fragment uit Big Brother:

Big Brother is elke weekdag om 19.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream.

Meer
Lees meer...