‘Big Brother’: Bloeit er iets moois tussen deze twee deelnemers?

Big Brother is nu al meer dan een week bezig en dat betekent dat de bewoners steeds hechter worden. We zagen al dat er de eerste verbondjes ontstaan, maar voor sommige deelnemers is de band nog wat sterker. Zo roept Big Brother Dimitri en Vera naar de dagboekkamer om hen uit te horen over hun “speciale vriendschap”.

Vorig jaar konden we in Big Brother zien hoe zowel Thomas en Jill als Michel en Julie het wel heel goed met elkaar konden vinden. Uiteindelijk kwam er geen Big Brother-koppel, maar bleef het bij een hechte vriendschap. Maar ook nu lijkt er weer een speciale band te groeien in het Big Brother-huis. Tortelduifjes van dienst zijn Dimitri en Vera en zij worden door Big Brother op de rooster gelegd.

Dimitri en Vera

In de teaser voor de aflevering van Big Brother van vanavond is te zien hoe Dimitri en Vera naar de dagboekkamer geroepen worden. Daar vraagt Big Brother of de twee een klik hebben met elkaar. Wat volgt is een schattig gesprekje over waarom de twee het zo goed met elkaar kunnen vinden.

Dimitri (26) en Vera (25) gingen allebei single het huis in. Of ze ook alleen het huis zullen verlaten, lijkt niet zeker te zijn. Vera geeft aan dat ze altijd moet lachen om Dimitri en hij vertelt dat Vera meteen in z’n oog sprong toen hij het huis binnenkwam. Wij zijn alvast benieuwd of de vlam ook echt zal overslaan tijdens de komende weken in het Big Brother-huis.

Bekijk hier het fragment:

Big Brother is elke weekdag om 19.35 te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream.

Meer
Lees meer...