‘Big Brother’: Er wordt voor het eerst gekust in het huis

Big Brother is bijna twee weken bezig en dus groeien de bewoners steeds dichter naar elkaar toe. Dat zorgt niet alleen voor vriendschappen, maar ook voor iets meer. Dat laatste is vooral het geval bij Vera (25) en Dimitri (26). Kijkers konden al lang iets zien bloeien tussen de twee en dat mondde nu ook uit in een eerste kus.

Vorig jaar konden we in Big Brother zien hoe zowel Thomas en Jill als Michel en Julie het wel heel goed met elkaar konden vinden. Uiteindelijk kwam er geen Big Brother-koppel, maar bleef het bij een hechte vriendschap. Maar ook nu lijkt er weer een speciale band te groeien in het Big Brother-huis.

Tortelduifjes van dienst zijn Dimitri en Vera. Beiden gingen als single het huis in en hoeven zich dus nergens voor in te houden. Gisteren konden we al zien hoe Big Brother de twee samen naar de dagboekkamer riep om ze op de rooster te leggen. Wat volgde was een schattig gesprekje over waarom de twee het zo goed met elkaar kunnen vinden.

Vera en Dimitri – Bron: Play4

Eerste kus

Vera en Dimitri lieten zich alvast niet afschrikken door de ondervraging van Big Brother en groeiden ook na hun gesprek in de dagboekkamer verder naar elkaar toe. Een eerste kus kon niet uitblijven en die kwam er dan ook een dag later. Play4 deelde alvast een clipje waarop we zien hoe Dimitri het initiatief neemt om Vera te kussen vlak voor ze gaan slapen. Vera lijkt dat duidelijk niet erg te vinden en kust hem enthousiast terug. “Nobody knows“, voegt ze er al giechelend aan toe.

Bekijk hier het fragment:

Big Brother is elke weekdag om 19.35 te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream.

Meer
Lees meer...