‘Big Brother’: Bewoners twijfelen aan oprechtheid Dimitri en Vera

De deelnemers van Big Brother wonen nu al twee weken samen en in die tijd is er al heel wat gebeurd. Zo is er zelfs al een koppel ontstaan onder de deelnemers. Dimitri en Vera bezegelden hun prille romance eerder deze week zelfs met een eerste kus.

Waar we vorig jaar twee “bijna-koppels” hadden in het Big Brother-huis, is het dit jaar wel prijs. Dimitri en Vera vormen sinds kort een koppel en zijn zo de eerste Big Brother-romance sinds de terugkeer van het programma op Play4.

Dimitri en Vera

Enkele dagen geleden konden we genieten van de eerste kus in het Big Brother-huis. Dimitri en Vera, die al sinds het begin van het seizoen enorm close waren, zetten de volgende stap in hun prille relatie. Maar niet iedereen lijkt overtuigd van de oprechtheid van het koppel.

In de teaser voor de aflevering van vanavond is te zien hoe Grace gelooft dat het ware liefde is. Maar niet iedereen is het met haar eens. Zo geven Kitty en Peter aan dat ze vermoeden dat het een methode is van de twee om langer in het spel te blijven omdat mensen nu eenmaal geïnteresseerd zijn in het volgen van een prille romance. “Is het voor de boekskes dat je het doet?” en “Allemaal bullshit“, zo klinkt het.

Bekijk hier het fragment:

Big Brother is elke weekdag om 19.35 te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream.

Meer
Lees meer...