‘Big Brother’: Dimitri geeft update over zijn relatie met Vera

De prille liefde tussen Dimitri en Vera die we zagen tijdens Big Brother bleek niet voldoende om ook na het programma bij elkaar te blijven. Een dag na de finale zette Vera namelijk al een punt achter hun relatie. Dat heeft Dimitri bevestigd aan de website Love Reality.

Vorig jaar konden we in Big Brother zien hoe zowel Thomas en Jill als Michel en Julie het wel heel goed met elkaar konden vinden. Uiteindelijk kwam er geen Big Brother-koppel, maar bleef het bij een hechte vriendschap. Dit jaar verliep het echter helemaal anders. Al snel konden de kijkers namelijk zien hoe Vera en Dimitri naar elkaar toegroeiden en niet veel later volgde er een eerste kus. Bij enkele medebewoners en bij Vera zelf waren er toen echter ook al meteen de eerste twijfels.

Die twijfels bleken nu terecht te zijn. Dimitri en Vera zagen elkaar na hun exits in Big Brother wel nog terug, maar de romance bleef niet duren. Aan Love Reality legt ‘Dimi’ uit waarom Vera een punt zette achter hun prille relatie.

“Liever anders zien lopen”

“Mede door gebrek aan vertrouwen en mijn jaloerse gedrag, maar ik respecteer haar keuze en we gunnen elkaar alle geluk en liefde toe. We zijn nog goeie vrienden en we gaan elkaar nog wel vaak zien en spreken. Maar de relatie is helaas gedaan. Ik hou nog van haar, maar helaas heeft zij er eind aan gemaakt”, klinkt het.

“We hadden het liever anders zien lopen, maar het is niet anders. Ook de mediadruk en verplichtingen naar de mensen toe om updates te posten van ons, elke dag elke minuut, was voor ons ook zwaar dus dat heeft er ook nog mee te maken. De afstand was echter geen probleem”, legt Dimitri uit.

Meer
Lees meer...